Aptamil Çocuk Devam Sütlerini Keşfedin

Anne sütünden ilham alarak 40 yılı aşkın bir süredir araştırmalar gerçekleştiren Aptamil, Çocuk Devam Sütlerini bir adım ileriye taşıyarak patentli prebiyotik gelişmiş içeriğiyle ‘‘Yeni Aptamil Çocuk Devam Sütü'nü’’ geliştirdi.

02 Aralık 2019 Pazartesi 09:37
1058 Okunma
Aptamil Çocuk Devam Sütlerini Keşfedin

Bebeğinizin ayına ve yaşına uygun olarak değiştirilen Aptamil Çocuk Devam Sütlerinin paketlerini, her adımda farklı renklerle raflarda bulabilmeniz mümkün.

Bağışıklık hücrelerinin %70’i bağırsaklardadır ve bebeği hastalıklara karşı koruyan yararlı bakterilerin çoğu burada bulunur. Yeni Aptamil Çocuk Devam Sütü içeriğindeki patentli prebiyotik bileşenler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destekler.

Karbonhidrat kaynağı %100 laktoz olan Aptamil Çocuk Devam Sütleri ilave şeker ve koruyucu içermez.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2019 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.