Göktürk'ün 15 Yıllık Kuaförü Tarık Beyaz, UMUT KUAFÖR'de Sizleri Bekliyor!

Göktürk'te açılan erkek kuaförü Umut Kuaförü, sıradan erkek kuaförlerinden ayıran özelliği manikür pedikür yapıyor oluşu. Sıradan saç, sakal kesimlerinin yanı sıra baylar için manikür pedikür, ağda hizmetleri de bulunan Umut Kuaför müşterilerini bekliyor!

03 Kasım 2021 Çarşamba 16:19
2129 Okunma
Göktürk'ün 15 Yıllık Kuaförü Tarık Beyaz, UMUT KUAFÖR'de Sizleri Bekliyor!

15 Yıldır kuaförlük yapan Tarık Beyaz, Göktürk'te Umut Kuaförünü açtı. Bir erkek kuaförü olan Umut Kuaför, hizmete açık bir şekilde sizleri bekliyor.

Erkekler için saç ve sakal kesimi, ağda, manikür pedikür, profesyonel saç sakal tasarımı, cilt bakımı gibi hizmetleri bulunan Umut Kuaför'ün sahibi Tarık Beyaz, Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner'i tıraş ettikten sonra birlikte fotoğraf çekildiler.

Göktürk'ün Meydan kısmında bulunan Umut Kuaför'ün Sahibi Tarık Beyaz, 15 yıllık tecrübesi ile Umut Kuaföründe sizlere hizmet veriyor.

İletişim

Instagram: @umuthairdressing

Tel: 0536 426 46 89

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Göktürk Caddesi, Kaban Sok. No:2/A, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.11.2021 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.