11 KASIM MERKÜR TUTULMASI

Astrolog Vedat Delek gerçekleşecek Merkür Tutulması'nı ve etkilerini anlattı.

08 Ekim 2019 Salı 11:30
3598 Okunma
11 KASIM MERKÜR TUTULMASI

2016 yılında İnternet'te  gezerken ilginç bir haber gözüme takıldı. Mayıs ayında yaşanacak olan bir gökyüzü olayına dikkat çekiyordu. Başlık aynen şöyleydi: "Merkür, Dünya ile Güneş arasından geçiş yapacak" ve ikinci başlık ise "Bir yüzyıl içerisinde sadece yaklaşık on üç defa gerçekleşen bu olay, en son 2006 gözlendi" şeklindeydi.

Kısa bir internet gezintisinden sonra 2006 yılında hangi gün olduğunu buldum. Bu geçiş sekiz Kasım 2006 yılında saat 19:12 ile 00:01 arası yaşanmış  ve ülkemizden görülmemiş. 2016 yılında yaşanan bu önemli geçişin tarihi ve saati dokuz Mayıs 2016 11:12  ile 18:42 arası yaşandı. Hava açık olduğu yerlerde  ülkemizden izlenebildi... Bu olay bir Merkür tutulmasıydı... 

Bu bilinmeyen gökyüzü olayının isim babası olarak hemen bir yazı kaleme alarak paylaştım. . Sekiz Kasım 2006 yılındaki Merkür tutulmasında Merkür Akrep burcunda Retro harekette. 2016 yılı Merkür tutulmasında Merkür yine Retro, 2003 Boğa Retro, sekiz Kasım 2006 Akrep Retro, dokuz Mayıs 2016 Boğa Retro aynı olay bu yıl  on bir Kasım 2019 saat 12:35 - 18:04 arası Merkür Akrep burcunda Retro durumdayken yaşanacak.

Tüm tutulma sırasında Merkür'ün Retro konumda olması Merkür'ün negatif anlamda tutulma enerjisini bizlere hissettirdiğini  gösteriyor. Merkür  zekayı temsil eden iletişim gezegenidir. O çok korktuğumuz Merkür Retro zamandaki etkilerini mumla arayacağımız anların yaşanmasına neden oluyor. Kasım ayında yaşanan tutulmalar yedi, on üç veya otuz üç yılda bir gerçekleşir. Mayıs tutulmaları ise on üç ile otuz üç yılda bir kuvvetli şekilde şiddetini enerjisini bizlere yansıtıyor. Güneş ve Ay tutulma etkileri her zaman güçlü gökyüzü hareketleridir. Tetiklediği olaylar büyük ve ses getirir. Hayatımızda büyük değişimlere neden olur. Güneş ve ay tutulmaları sırasında Retro geri harekette olan bir gezegen var ise o gezegenin  etkilerinin daha baskın ve negatif olarak yaşayacağımızın habercisidir. Örnek vermek gerekirse; bir Güneş tutulmasında eğer Mars geri harekette ise Mars gezegenin tutulma etkisiyle enerji kuvvetinin negatif anlamda artmasına neden olur. Merkür tutulmalarında Merkür'ün Retro olması ise etkisinin bizlerin canımızı sıkacak cinsten olmasına işarettir.  On bir kasım 2019 yılında yaşanacak olan bu gökyüzü hareketi bir çok olayın yaşanmasına neden olacaktır. Özellikle cinsel konularda olayların yaşanması çocuklar ve kadınlar üzerinde cinsel saldırılar, ölümler ve bunların medyada yer alması, aldatmalar ve cinsel yol ile bulaşabilecek bir çok hastalığın ortaya çıkmasına neden olabilir. Tacizler ve tecavüzcülerde artma yaşanabilir.  

Parasal konularda da ekonomik sorunlar kapımızda... Ülke de çocukların  eğitim sistemiyle ilgili aksaklıklar ve sorunların ortaya çıkması da söz konusu olabilir. Trafik kazaların da ciddi bir artış ile birlikte ölümler yaşanabilir.  Bu dönemde tüm güzellik için yapılan işlemlerden uzak durulmalıdır. Dolandırıcılık olaylarına ciddi anlamda her zamankinden daha fazla maruz kalmamız mümkün. Zihnimize her zamankinden daha fazla hakim olmalıyız. Ev alacak ve satacak kişiler son derece dikkatli olmalılar. İletişim araçları konularında büyük sorunlara şimdiden hazırlıklı olmalıyız. Merkür düzeldikten sonra bile bu etkiler Retro zamanları kadar şiddetli yaşanabilir. Elektronik aletler konusunda ciddi sorunlar yaşamamız mümkün. Merkür Retrolardan korkanlara hep " Retrolardan korkmayın" derdim gördünüz mü beterin beteri her zaman vardır. Gökyüzü hiç bir zaman uslu durmaz. Hepimiz inşallah bu Merkür tutulmasını az hasarlı geçiririz.

Merkür'ün ilacı sirkedir. Bu dönemde evinizi iş yerinizi yaşamsal alanınızı sirke ile temizleyin. Durulanma suyunuza  dört, beş damla damlatacağınız sirkeyi başınızdan aşağı dökebilir. Salatalarınızda sirke kullanarak etkilerini azaltabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.10.2019 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24