Tokyo 2020'de ilk altın madalyamız Mete Gazoz'dan! Tarihimizde bir ilk...

Milli okçumuz Mete Gazoz olimpiyat şampiyonu! Klasik yay bireysel kategorisinde mücadele eden Mete Gazoz, finalde İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi 6-4 yenerek altın madalya kazandı. 22 yaşındaki sporcumuz, okçulukta olimpiyat tarihimizin ilk madalyasını kazandırdı.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 11:03
614 Okunma
Tokyo 2020'de ilk altın madalyamız Mete Gazoz'dan! Tarihimizde bir ilk...

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli okçumuz Mete Gazoz, altın madalya kazandı. Klasik yay bireysel kategoride mücadele eden Mete Gazoz, İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi 6-4 yendi ve okçulukta olimpiyat tarihimizin ilk madalyasını kazandı.

"RİO'DAN SONRA SÖZ VERMİŞTİM, BAŞARDIM"

Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, tarihi zafer sonrası şunları söyledi:

"Çok mutluyum. Rio 2016 bittiğinde ilk röportajımda. Tokyo'da altın madalya kazanacağım demiş ve söz vermiştim. Çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim."

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 31.07.2021 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24