PiYO HOUSE Pilates ve Yoga Stüdyosu Akatlar’da Açıldı!

Piyo House daha bahçe kapısından girer girmez, güzel enerjisiyle insanı içine çekiyor.

20 Eylül 2018 Perşembe 14:44
2806 Okunma
PiYO HOUSE Pilates ve Yoga Stüdyosu Akatlar’da Açıldı!

Merkezi lokasyonda, tertemiz, ferah, bahçe içerisinde yeşilliklerle dolu bir stüdyo.. Kurucusu Fulya Varışlı Pilates ve Yoga Eğitmeni. Senelerce kurumsal sektörde çalıştıktan sonra sevdiği işe yönelmiş; Pilates ve Yoga hayatına da, halen ikamet etmekte olduğu Göktürk’te hocalık yaparak başlamış ve şimdi kendi stüdyosunu açarak Piyo House ile hayallerindeki en iyi stüdyoyu kurmayı hedeflemiş.

Piyo House’ta Aletli Pilates ve Grup Yoga dersleri bulunmakta. Bununla da kalmıyor, önümüzdeki günlerde yepyeni projeleri de var. Piyo House özellikle ruh-beden-zihin sağlığına önem verip, güzellik kaygısı duymadan, o gün neye ihtiyacınız var, size ne iyi geliyorsa onu yapın diyor.

Piyo House’ta deneyimli hocalar eşliğinde ölçümleriniz yapıldıktan sonra pilates yapabilir, demo ders için randevu alabilirsiniz. Ayrıca ilk yoga dersi katılımınız ücretsiz, sonrasında aylık tanışma paketiyle dilediğiniz kadar seansa sadece 180 TL ye girebiliyorsunuz. Yoga ve pilates yapmayan kalmasın diyorlar kısaca.

Piyo House Pilates ve Yoga

Adres: Akat Mahallesi No:29/A Beşiktaş/İstanbul

Telefon:0212 278 19 82
             :0555 198 98 19 
             :0532 383 49 43

Instagram: piyohouse

Web Sitesi: www.piyohouse.com

E-Mail:  [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.09.2018 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.