Estetik Uzmanı Teoman Eraslan'ı Tanıyalım!

20 Aralık 2022 Salı 11:16
2447 Okunma
Estetik Uzmanı Teoman Eraslan'ı Tanıyalım!

-Merhaba Teoman Bey, bizlere öncelikle kendinizden bahseder misiniz?

+Merhabalar, ben Teoman ERASLAN. Estetik ve plastik cerrahi uzmanıyım. Denizli’de doğup büyüdüm. 2007 yılından beri hekimlik yapıyorum ve 2009 yılından beri estetik ve plastik üzerinde faaliyet gösteriyorum. Farklı şehirlerde doktorluk yaptıktan sonra eşim ve kızımla beraber İstanbul’a geldik. Ardından kendi muayenehanemi açıp klinik faaliyetlerimi gerçekleştirmeye başladım. Daha sonra Göktürk’e yerleştik. Ve muayenehanemi de buraya taşıdım.

-Göktürk’te muayene açma sebebiniz burada yaşamanız mı?

+Bunun hasta takibimiz açısından çok büyük artıları olsa da en büyük sebep Göktürk’te plastik cerrahi kliniği olmamasıydı. Çevremdeki insanları gözlemlediğimde muayene olmak ve medikal estetik işlemlerini yaptırmak için sürekli başka semtlere gitmekte zorlandıklarına şahit oldum. Göktürk’te sıradan güzellik salonları olsa da birçok kişi bu işlemlerin yalnızca plastik cerrahlar ve dermatologlar tarafından yapılması gerektiğini biliyor ve bu merkezleri tercih etmiyor. Bu sebeple Göktürk’te faaliyet göstermeye başladık.

-Göktürk’te açıldıktan sonra nasıl tepkiler aldınız?

+Göktürk’e muayenehanemi açalı bir yıl bile olmadı, buna rağmen çok fazla talep var. Burada yaşayan insanlar bu açılışa çok sevindi ve yoğun ilgi gösterdi. Çevre semtlerden de çok fazla ilgi gördük. Bu beni mutlu etti. Buradaki çoğu hastalarım estetik ve güzellik konusunda araştırmacı ve çok titiz. Biz ekip olarak onları misafir etmekten, doğru ve güvenilir hizmet vermekten çok memnunuz.

-Kliniğizden biraz bahseder misiniz?

+Kliniğimiz Su Venue Residence’ta bulunuyor, konum olarak yeterince merkezi. Fazla göz önünde değiliz, ihtişamlı ve gösterişli bir mimarimizde yok açıkçası. Fakat hastalarımız bizim kliniğimizde ev rahatlığında, samimi bir şekilde ağırlanıyor. Onları müşterimiz olarak değil misafirimiz olarak karşılıyoruz. İşlem ve muayene öncesi genel de çay-kahve içerek muhabbet ediyor, daha yakından tanışıyoruz. Hastalarım hekimiyle yeterince zaman geçirebildikleri için kendilerini daha rahat ifade ediyor ve aramızdaki güven ilişkisi artıyor.

-Peki kliniğizde hangi hizmetler bulunuyor?

+Kliniğimizde hem ameliyat görüşmelerimizi hem de medikal estetik işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllardır sağlık turizmi yaptığımız için yurtdışından gelen tüm hastalarımızı misafir ediyoruz. Ayrıca Türkiye’nin ve İstanbul’un dört bir yanından gelen ameliyat hastalarımızda var. Medikal estetik için de burada çokça faaliyet gösteriyoruz.

Daha önce de bahsettiğim gibi bu işlemleri sıradan güzellik merkezlerinde veya branş dışı doktorlara yaptırmak istemiyorlar. Kullandığımız ürünlerin orijinal ve üst kalite olduğunun da bilincindeler.

-Dolgu -Botox

-Gençlik aşısı -Somon DNA

-Paris ışıltısı -PRP

-Kalıcı ip askı -Üst göz kapağı gençleştirme
gibi işlemlerimiz mevcut. Yüz, boyun, dekolte, göz çevresi, el ve saç bölgesinde çalışıyoruz daha çok.

Bu işlemlerin yanı sıra medikal cilt bakımı işlemlerini de kliniğimizde gerçekleştiriyoruz..
-Cilt analizi
-Medikal Cilt Bakımı

-Dermapen

-Cilt sorunlarına yönelik iğnesiz ve hassas tedavi kürleri.

-Yüz ve boyun için ozon terapi

-Yüz ve dekolte masajı

-Lenfatik drenaj ve G5 masajı

Gibi hizmetlerimizde mevcut.

Tüm ürün ve cihazlarımız etkinliği kanıtlanmış ve hastalarımıza olumlu sonuçlar verecek düzeydedir.

-Ameliyatlarınızı nerede gerçekleştiriyorsunuz? Çoğunlukla hangi ameliyatları yapıyorsunuz?

+Ameliyatlarımızı anlaşmalı olduğumuz A sınıfı bir hastanede gerçekleştiriyoruz. Hastalarımızın sağlığı ve hastaneye geldikten sonraki güvenliği bizim için her şeyden önemli. Yüz-boyun germe, göz kapağı estetiği, burun estetiği, yüz bölgesine yağ enjeksiyonu, liposuction (yağ aldırma), karın germe, meme ameliyatları, kol/bacak/sırt germe, popo büyütme, j plasma renuvion (izsiz germe) ve saç ekimi ( Fue, DHI ) ameliyatlarını gerçekleştiriyoruz. Annelik estetiği ve postbariatrik( kilo verme ameliyatları sonrası) cerrahi işlemlerimiz çokça ön planda. Kadın-erkek, Genç-yaşlı fark etmeksizin estetik ameliyat ihtiyacı olan birçok hastamızın cerrahi işlemlerini güvenilir bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

-Teoman Bey, bu kadar kapsamlı hizmetler verebilmek oldukça zor olmalı, bu konuda neler hissediyorsunuz?

+Özellikle sağlık sektöründe hizmet vermek gerçekten çok ciddi emek ve tecrübe istiyor. Sadece benim değil çalışma arkadaşlarımın da tecrübeli ve çalışkan olması önemli. Onlar ile bu yükü paylaşabiliyorum. Hastalarımı mutlu ve memnun görmekten keyif alıyorum. Yorucu bir tempo içerisinde olsam da gün sonunda evime mutlu dönüyorum ve yorgunluğumu unutuyorum.

-Hastalarınız size nasıl ulaşıyor ve hangi şartlarda muayene olabiliyor?

+Hastalarımız bize genelde sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden ulaşım sağlıyor. İletişim kanalımızı güçlendirmek için öncelikle telefon aracılığıyla görüşüyoruz. Tüm danışanlarımız ve hastalarımız kliniğimize muayene olmaya gelebilir. İstanbul dışında yaşayan hastalarımız için de videolu görüşme sağlıyoruz. Estetik ve plastik cerrahi konusunda bir hastayı doğru bilgilendirmek ve doğru yönlendirmek çok önemlidir. Bu sebeple muayenelerimizden bir ücret talep etmiyoruz. İstiyoruz ki her hasta doğru bir yönlendirme ile güvenilir bir hizmet alsın.

-Estetik ve plastik cerrahi uygulamalarını ve ameliyatlarını kimler tercih ediyor?

+Sanılanın aksine, her yaştan her cinsiyetten insanlar tercih ediyor. Biraz detay vermek gerekirse okul çağında olan çocukta kulaklarındaki şekil problemi fark edip rahatsız olabiliyor veya yaşlanma belirtileri gösteren orta/ileri yaş hastalarımız daha genç görünebilmek için bizlere başvurabiliyor. Biz ameliyatlarımızda sadece çok daha güzel olmaya değil, daha sağlıklı veya hayat kalitesini arttırmayı amaçlayan işlemlere de yer veriyoruz.

Randevu ve Bilgi için; 

Telefon: 0538 445 03 94

Web: www.teomaneraslan.com

instagram: @dr.teomaneraslan

Mail: [email protected]

Adres: Göktürk Merkez MAh. Göktürk Cad. Su Venue Sitesi B Blok D:11 Eyüpsultan - İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.12.2022 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.