Aşk Meyvesi (Çarkıfelek) Nedir? Faydaları Nelerdir?

Aşk meyvesi ya da Çarkıfelek meyvesi, Passion fruit olarak da adlandırılan meyvedir. Tropikal bir meyve olan Aşk meyvesi hem tadı hem de görselliği sayesinde zamanımızın vazgeçilmez tatları arasına girmeyi başarmıştır.

13 Mayıs 2022 Cuma 18:21
1274 Okunma
Aşk Meyvesi (Çarkıfelek) Nedir? Faydaları Nelerdir?

Özellikle uykusuzluk, depresyon ve stres gibi problemler karşısında belirli bir dereceye kadar etkisinin olması bu meyveye ilgiyi arttırmıştır.  Ayrıca içindeki çeşitli vitamin ve mineraller bu meyvenin etkilerine artı yönde katkı sağlamıştır.

Portakalın Faydaları Nelerdir?

Portakalın faydaları büyük küçük herkes tarafından bilinmektedir. Ancak bu sulu hoş kokulu meyvenin bildiklerimizin ötesinde daha birçok faydası vardır. Bu faydalara yaprağı da dâhildir. Portakalın hatırı sayılır ölçüde şifasının olduğu tıp çevrelerince gözlemlenmektedir.

Şeker hastalığı tedavisinde, cilt yaşlanmasında, böbrek taşı oluşumunda, kansızlık tedavisinde, bağışıklık sistemini güçlenmesinde, kan basıncı, kötü kolesterol hatta kalp sağlığı tedavilerinde olumlu katkıları gözlemlenmiştir.

Avokado Faydaları Nelerdir?

Göz, cilt ve saç sağlığı için faydalı bir meyve olarak da bilinen avokado; içerdikleri bakımından da çok zengindir. Avokadonun içeriğinde C, E, K, B6, B1, B3,  B9,  B2,  B5 vitaminleri ve potasyum, demir, magnezyum, fosfor, bakır, çinko ve manganez mineralleri ile lutein, beta-karoten ve omega-3 yağ bulunmaktadır. Oldukça zengin içeriğe sahip avokadonun bazı kişilerde bağışıklığı güçlendirdiği, kansere karşı koruyucu etkilerinin olduğu hatta kemoterapinin yan etkilerini azaltabildiği görülmüştür.

Karışık Meyve Paketi Nedir?

Karışık meyve paketi, sitemizde müşterimiz için özel olarak hazırlamış olduğumuz çeşitli meyvelerin bir araya getirilerek hazırlandığı özel bir meyve kolisidir. Bu paketle beslenme çeşitliliğine dikkat çekilmekte olup, bu şekilde beslenme yönteminin sağlık açısından da daha faydalı olacağının altı çizmektedirler.

İstediğiniz ürünler üzerinde değişiklik yapma, ekleme ve çıkarma yapabileceğiniz pakette; PortakalBahcem tüm kolaylıkları size sunmaktadır. Karışık meyve paketi yanında katkısız reçel marmelat ve meyveden üretilen çikolata ve lokumlarda sitemizde sunulmaktadır.

Taze Sıkma Meyve Nedir? Ne İşe Yarar?

Taze sıkma meyve suyu herkesin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sıvı halde sunan içecektir. https://www.portakalbahcem.com/ bahçelerinden sizlere gelen meyveler taze ve besin değeri en yüksek, doğal meyvelerdir. Özellikle kahvaltı saatlerine yakışan ama günün her saatinde afiyet ile tüketilen bu ürünler için Portakal Bahcem sitesinden taze taze alabilirsiniz.  Taze meyve için siteyi tercih edebilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.05.2022 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.