Yazar Emine Yaltı ile Gerçek Bir Karga Hikayesi için Biraraya Geldik.

Gerçek bir karga hikayesi ‘KARGA KİNGO-Bir karganın günlüğü ’ Zencefil Kitap’tan çıktı.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:38
1393 Okunma
Yazar Emine Yaltı ile Gerçek Bir Karga Hikayesi için Biraraya Geldik.

Emine Yaltı’nın kaleme aldığı KARGA KİNGO okuyucularla buluştu. Göktürk Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner ve Emine Yaltı 'Karga Kingo'için bir araya gelerek röportaj yaptı. Göktürk Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Nilgül Sayar'ın da bulunduğu görüşme de hayvan dostlarımız için yapılacak projelerden de bahsedildi. Kingo ile arasında ki bağı anlatırken o heyecanı hissettiğimiz yazarımızın Kingo'yu doğaya bıraktığı içinde biraz buruk, lakin olması gereken yerde olduğu içinde mutluluğu gözlerinden anlaşılıyordu. 

Evinin bahçesinde bulduğu yaralı kargayı iyileştirirken yaşadığı her günü not alan yazar kargasına Kingo adını verir. Kingo iyileştikten sonra içinizi ısıtacak hikayeyi çocuklarla buluşturmak için yola çıktı.

9-12 yaş grubunun keyifle okuyacağı kitabın tüm geliri SHKD- sahipsiz hayvanları koruma derneği’ne aktarılıyor. KARGA KİNGO tüm kitabevleri ve online satış sitelerinde.

Yazar Hakkında:

Emine Yaltı

İktisat, Dış Ticaret ve Pazarlama ile İşletme fakültelerinde öğrenimini tamamladıktan sonra İnteraktif Pazarlama alanında mastır yaptı. Çok uluslu şirketlerin yönetici pozisyonlarında görevlerde bulundu.

İlk kitabı olan “Karga Kingo”yu yazarken sihirli ve gizemli dünyalarına doğru çıktıkları yolculuklarda çocukların yanlarında olabilmek için “Hikâye Terapisi Eğitimi” aldı.

Şu anda da iş hayatının yanı sıra, çeşitli bağış kuruluşları aracılığı ile ihtiyacı olan çocuklara yardım eli uzatmak adına gönüllü koşucu olarak maraton ve patika koşularına katılıyor. Sadece çocuklar için değil, sokakta ve doğada yalnız kalan hayvanlar için de çeşitli yardım çalışmalarında yer alıyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.08.2021 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.