Ümit Öner: "Sevgili Dostlar"

Ümit Öner Medya ve GÖKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner'in 18. sayımızdaki önsözü sizlerle...

07 Nisan 2021 Çarşamba 15:44
1033 Okunma
Ümit Öner: "Sevgili Dostlar"

Tüm sevenlerimize, tüm okurlarımıza ve takipçilerimize merhaba...

Gündemi uzun zamandır meşgul eden ve hemen hemen hepimizin psikolojisini etkileyen Korona Virüsü duymaktan bıktınız biliyorum. O yüzden yeni normalleşme dönemine geçiş yapacağımızı umduğumuz 2021 yılı içinde tabii ki tedbiri elden bırakmıyoruz.

Tedbiri elden bırakmayalım ki, eski günlerde olduğu gibi birbirimize sarılabilelim. Sevdiklerimizle doyasıya kucaklaşıp, saatlerce uzun uzun sohbetlerimizi edebilelim.

Korona olayını ben bir kenara bırakıp, enerjimizi yükselteceğimiz konulardan bahsetmek isterim. Dergimizin 18. sayısını sizlere sunmuş bulunmaktayız. 5 yıldır faaliyetimizin devamında bizimde zorlandığımız bu dönem içerisinde sizlere yine güncel bilgiler, güzel röportajlar ve aradığınız her şeyden bir şey bulabileceğiniz bir dergi çıkardık. Gecikme suçu Pandemi…

İçeride bulunan herkes; yazarından, firmalara ve dergi için evden ve sahadan destek olan, yanımızda olan herkese teşekkürü borç bilirim. Bu süreç içerisinde bir takım yenilikler de bünyemize ilave ederek sizlere ulaşmaya devam ediyoruz. Yılmadan, vazgeçmeden çalışmaya ve üretmeye devam edeceğimizin de sözünü vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu zorlu süreç bizler için de çok kolay olmadı.

Ve gelelim yüzünüzü güldürecek duyurumuzu sizlerle paylaşmaya...

25 Mayıs 2021 tarihinde Göktürk Dergisi 3. Yılın En’leri Ödül Töreni ile karşınızda olacağız. Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenecek ödül gecemiz geçen seneki gibi yine vip, sınırlı kişi sayısı ve yemekli şekilde, Liv Hospital Ana Sponsorluğu eşliğinde Kemer Country Otel de gerçekleşecektir. Ünlü isimlerin de aramızda yer alacağı, geçen senenin bir üzerine çıkacağımız ve yine ulusal basında ses getireceğine inandığımız gece için hazırlıklarımıza tüm hızımızla başladık. Bir an önce sizlerle bir araya gelmek ve sizlerle o gecenin heyecanını paylaşmak için takvimimize 25 Mayıs gününü not aldık. Bizlerin bunları yapıyor olmamızın asıl sebebi ilginin büyük bir bölümünü oluşturan okurlarımıza ve takipçilerimize tekrar teşekkür ediyorum. Kalitemiz ve çalışmamız ile birlikte daha nice işlerde birlikte olacağız .

Sokakların tozu dumanını attıracağımız günlerinde kapıda olduğuna inanıyor ve sonrasında sizlere buradan söz veriyorum. Festivallerle, davul zurnalarla ve özlediğimiz bizi biz yapan tokalaşmalarımız ve kucaklaşmalarımızla korona virüsünün tarihe karışmasını kutlayacağız.

Herkese kucak dolusu sevgilerimle sağlıklı günler diliyorum.

Sevgiyle Kalın, Ümitsiz Kalmayın

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.04.2021 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.