Türkiye Spor Zirvesiyle , Spor Geleceğimizdir

29 Ekim 2020 Perşembe 00:00
852 Okunma
Türkiye Spor Zirvesiyle , Spor Geleceğimizdir

Türkiye Spor Zirvesi yle  Spor Geleceğimizdir

Bu yıl "Spor Geleceğimizdir" sloganıyla spor paydaşlarıyla buluşacak olan Türkiye Spor Zirvesi için geri sayım heyecanı sürüyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Hakan Nergis Akademi sponsorluğuyla 31 Ekim 2020 Cumartesi günü, 10.00 - 17.00 saatleri arasında Şafak Spor Kulübü Sosyal Tesisleri'nde sporun paydaşlarıyla buluşmaya hazırlanan Türkiye Spor Zirvesi için geri sayım başladı.

Birinci oturumunda "Dünya'da ve Türkiye'de Salgın Hastalık Sürecinde Spor Sektörünün Yönetimi" konusunun ele alınacağı Zirve'de ikinci oturumda "Gelecekte Türk Spor Politikalarının Yönetimi" konusu üzerinde durulacak. Sonrasında ödül töreni ve "Dünya'da ve Türkiye'de Sporda Dijitalleşme Adımlarının İşleyişi çalıştayıyla devam edecek program; Doç.Dr.Mustafa Erol, Dr.Cengiz Güler, Doç.Dr.Kubilay Çimen ve Doç.Dr.Ahmet Bulgurcuoğlu gibi birbirinden değerli isimleri ağırlayacak.

Oturum moderatörlüklerini ise AA Spor Haberleri Yayın Yönetmeni Ersin Şiyhan ve İHA Spor Haberleri Müdürü Mustafa Karagöl'ün üstlenmesi bekleniyor. Birçok konunun ele alınacağı Türkiye Spor Zirvesi'nin geleneksel olma yolunda emin adımlarla ilerlediği belirtiliyor.

TARİH : 31 EKİM 2020 CUMARTESİ

ADRES: ŞAFAK SPOR KULÜBÜ TESİSLERİ (EYÜP SULTAN)

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.10.2020 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24