Okullarda Mini Golf Festivali Başladı

Okullarda Mini Golf Festivali Başladı

01 Kasım 2019 Cuma 09:32
1357 Okunma
Okullarda Mini Golf Festivali Başladı

Okullarda Mini Golf Festivali Başladı

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile TÜGVA Eyüpsultan tarafından yürütülen Mini Golf Festivali 21 Ekim’de Milli Eğitim okullarında başladı.

Mini Golf Kulübü tarafından gerçekleştirilen festivaller her hafta 4 okulda yapılıyor. Festivallerin ilk durağı ise Feridun Tümer Ortaokulu ile Şehit Murat Taş Ortaokulu oldu.

Toplamda 27 okulun öğrencisinin, bir hafta boyunca faydalanacağı Mini Golf Festivali her hafta 4 okulda yapılacak. 21 Ekim – 3 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde öğrenciler eğitmenler eşliğinde golf oynayacak. Mini golf festivalleri kapsamında Ekim, Kasım ve Aralık aylarında 27 okulda toplam 21.078 öğrencinin mini golf eğitimi alması hedefleniyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24