Mono Tıp İle Yenilenmeye Ne Dersiniz?

Alanında uzman, profesyonel kadrosu ile hizmet veren Mono Tıp Merkezi, kaliteli ve kişiye özel olan hizmet anlayışı ile güzelliğin adresi olan bir kuruluştur.

06 Kasım 2020 Cuma 17:25
709 Okunma
Mono Tıp İle Yenilenmeye Ne Dersiniz?

Alanında uzman, profesyonel kadrosu ile hizmet veren Mono Tıp Merkezi, kaliteli ve kişiye özel olan hizmet anlayışı ile güzelliğin adresi olan bir kuruluştur. Mono Tıp Merkezi’nin başarısının en büyük anahtarı estetik ve güzellik uygulamalarına dair dünya çapındaki gelişmeleri takip ederek son teknolojik ekipman ve eğitimli personel kadrosu ile siz değerli danışanlarının hizmetinde. Estetik alanında geniş kapsamlı hizmet yelpazesi sunan Mono Tıp İstanbul Göktürk’ te faaliyet göstermekte. Mono Tıp bütün hizmetlerini hastane konforunda kişiye özel ve hijyene önem vererek gerçekleştirmektedir.

Mono Tıp müşteri memnuniyetini esas alarak kalite sürdürülebilirliğini geliştirmek ve yenilikçi bir vizyona sahip olmakta.

Bakım sonrası evde devam reçeteleri ile cildinizi koruyun.

Gençlik yıllarında özellikle sivilce ve siyah nokta olarak görülen cilt problemleri, evde uygulanabilecek basit cilt bakımı yöntemleri ile giderilebilirken bu dönemden sonra evde bireysel olarak yapılan cilt bakım rutinleri yeterli olmamaktadır. Özellikle kadınların 25 yaşından sonra ayda bir veya ihtiyaçlarına göre 2 hafta bir profesyonel cilt bakımı yaptırmaları gerekmektedir.

Cilt bakımı için uygulamalar;

Medikal temizleme, arındırma; Cildi, günün bırakmış olduğu kir, toz makyaj attıklarından ve ölü hücrelerden arındırır.

Hydrafacial; Diğer işlemlerden farklı bir teknikle cildi beslerken aynı anda cildi ölü hücrelerden, siyah noktalardan ve aşırı yağdan özel başlıklar kullanılarak dengeli basınç ve zengin içerikli serum yardımı ile vakumlayarak arındırmaktadır.

-Emizleme; Cilt vakumlanarak temizlenir.

-Hydrapeeling; Peeling işlemi elmas başlıklar kullanılarak cildin üst tabaklarının mikrodermabrazyonu sağlanır.

-Serum İnfüzyonu; Cilt problemine yönelik özel serum kullanılarak problemin ortadan kaldırılması hedeflenir.

-Nemlendirme; Özel spiral başlık sayesinde nemlendirici ürünler cilde uygulanır.

-Led Terapi; Sivilceler için mavi; ince kırışıklıklar için kırmızı led tedavisi yapılır.

Peeling; Ölü deriyi arındırır.

Buhar/Ozon; Cilde uygun görülen sürede buhar veya ozon buharı verilir, bu sayede derinlemesine temizlik ve cilt gözenekleri açılması hedeflenir.

Derinlemesine Temizleme; Bu aşamada gözeneklerde tıkanan yağ / kir / keratin birikintileri temizlenir.

Dezenfekte; Temizlenmiş cilt tonik ile silinir. Sonrasında high frequency cihazındaki ısın yardımı ile gözenekler daraltılır, hassasiyet giderilir ve mor ışın ile dezenfekte işlemi yapılır.

Serum; Cildin zamanla kaybettiği değerleri geri kazandırmak için etki maddesinin en yoğun olduğu konsantre kozmetik üründür.

Maske; Cildi canlandırmak, nemlendirmek, rengini açmak, sıkılaştırmak ve beslemek için kullanılır.

Nemlendirici; Cildi yumuşatmak ve cildin corneum tabakasındaki nemi ayarlayarak esnek tutmaktır. Cildin neminin uçmasını önleyen film tabaka oluşturur böylece dış etkenler ile cilt arasında perde oluşturur.

Medikal estetik uygulamaları;

Dolgu; Kırışıklıklar, hacim kayıpları ve asimetrilerin düzeltilmesinde dolgu etkin bir tedavi seçeneğidir.

Botoks; Yüzdeki mimik kaslarının yıllar boyunca kasılması bu kasların üzerindeki cildin katlanmasına ve kıvrımların oluşmasına neden olmaktadır. Botoks ile bu kasların kasılması azaltılarak kırışıklıklardan kurtulmak mümkündür.

PRP; Enjeksiyon yoluyla uygulanır ve uygulandığı bölgede onarım ve yenilenmeyi sağlar.

Aknelan; sivilce problemleri için oldukça etkin bir tedavi yöntemidir. Cilt temizliğini takiben maske şeklinde uygulanır.

Dermapen; Titreşimli mikro iğneleme ile ciltte kontrollü hasar oluşturan bir yöntemdir. Cilt iyileşirken kolajen sentezlenir, hyaluronik asit üretimi ve kan dolaşımı artar.

Kök Hücre Tedavisi; Kişinin kendisinden veya uyumlu donörlerden alınarak hasta kişiye nakledilerek hücre ve organ yenilenmesini sağlar.

Ameliyatsız Yüz Germe; Yüz cildini gerdirmek ve daha genç bir görünüm kazandırmak için ameliyata alternatif birçok yöntem mevcuttur. İple yüz germe, PRP, mezoterapi, endopeel, altın iğne, thermage, ultherapy ve dolgu gibi.

Saten Yüz Germe; BTL Exilis Elite cihazı ile fokuslu radyofrekans ve ultrasound enerjisinden faydanılarak cilde uygulanan bu yöntemde kolajen aktivasyonu ile anti-aging etki hedeflenmektedir.

İple Yüz Germe; Cilt altına yerleştirilen eriyebilen özel iplerle cilt sarkmaları toparlanarak yüz ovalinin düzelmesi sağlanır.

Mono Tıp Merkezi

Telefon: 0 850 241 13 03 - 0 212 322 29 09 - 0 542 571 29 07

Adres: Göktürk Merkez, Mono Binası, Açelya Sk. 2/A, 34077 Eyüp/İstanbul

Mail: [email protected]

İnstagram: monocerrahihastanesi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.11.2020 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.