Masumiyetin Simgesi Bebeklerinize Le Petite Cherie Dokunuşu

Sevgi ve masumiyetin simgesi olan bebeklerimizin hayatlarında iz bırakmak isteyen LE PETITE CHERIE, onların ilk sarılışlarını unutulmaz kılmayı ve ihtiyaçlarına duyarlı ürünler sunmayı amaçlıyor.

15 Ağustos 2023 Salı 15:35
7693 Okunma
Masumiyetin Simgesi Bebeklerinize Le Petite Cherie Dokunuşu

“LE PETITE CHERIE: BEBEKLERİNİZİN İLK SARILIŞI!”

“LE PETITE CHERIE İLE BEBEKLERE EN ÖZEL HEDİYE”

“MASUMİYETİN SİMGESİ BEBEKLERİNİZE LE PETITE CHERIE DOKUNUŞU”

Sevgi ve masumiyetin simgesi olan bebeklerimizin hayatlarında iz bırakmak isteyen LE PETITE CHERIE, onların ilk sarılışlarını unutulmaz kılmayı ve ihtiyaçlarına duyarlı ürünler sunmayı amaçlıyor.

LE PETITE CHERIE bebeklerin dünyaya ilk gözlerini açtığı andan itibaren; doğanın gücünü hayatlarının bir parçası haline getirmeyi ve bu farkındalıkla büyümelerini, doğaya saygılı bir yaşam sürmelerini hedefliyor.

Doğal kumaşları ve çevre dostu malzemeleriyle bebeklerinizin hassas ciltlerini nezaketle saran LE PETITE CHERIE, bebeğinizin büyüme yolculuğunda size eşlik edecek.

“MASUMİYETİN SİMGESİ BEBEKLERİNİZE LE PETITE CHERIE DOKUNUŞU”

Bebeklerin masumiyetini ürünlerine taşıyan ‘LE PETITE CHERIE’ yumuşaklığı ve kolay temizlenir oluşu ile bebekleriniz için özel olarak tasarlandı.

LE PETITE CHERIE tasarımlarında %100 pamuk kumaşı ve esnek yapılı tasarımları tercih ederek, bebeğinizi nazik bir dokunuşla sarıyor ve rahat hissettiriyor.

Gün boyunca bebeğinizin huzurlu ve güvende olduğunu bilmek ebeveynler içinde oldukça önemlidir. Günün erken saatlerinden, soğuk kış günlerinden, yazın sıcağında, uykusuz gecelerde, en mutlu anlarınızda en değerlimiz olan bebeklerimizin rahat etmesini LE PETİTE CHERIE sağlayacak.

TASARIMLARI İLE DİKKAT ÇEKEN LE PETITE CHERIE ANNELERİN TERCİHİ!

Doğadan esinlenilen hediye setleriyle LE PETITE CHERIE, doğanın dinginliğini renklerinde yaşatıyor. Pastel tondaki renkleri ve yumuşak kumaşlarıyla annelerin tercihi oluyor.

Grace, Loni, Ruby ve Juno hediye setleri, her biri ayrı bir temayı temsil ediyor. Yalnız ebeynlerin değil, dünyaya gözlerini açacak olan bebek yakınlarının da özellikle tercih edeceği bir marka olan LE PETITE CHERI, birbirinden özel hediye setleri ile artık hediye seçimleri daha da kolay hale gelecek.

LE PETITE CHERIE HEDİYE SETLERİ

Grace: En kıymetli varlıklarımız olan bebekler için LE PETITE CHERIE ‘GRACE KOLEKSİYONU’ nu oluştururken suyun sakinleştirici gücünden ve yeşilin tonlarından ilhamını aldı.

Loni: : En kıymetli varlıklarımız olan bebekler için LE PETITE CHERIE ‘LONİ KOLEKSİYONU’nu oluştururken tabiatın eşsiz ışık kaynağından, güneşten ve güneşin batışının neşesinden ilhamını aldı.

Ruby: En kıymetli varlıklarımız olan bebekler için LE PETITE CHERIE ‘RUBY KOLEKSİYONU’nu oluştururken güneşin batışında ortaya çıkan doğa harikası renklerden ilhamını aldı.

Juno : En kıymetli varlıklarımız olan bebekler için LE PETITE CHERIE ‘JUNO KOLEKSİYONU’nu oluştururken saf ve temizlik mottosundan yola çıkarak, doğanın saf ve masum yanlarından ilhamını aldı.

HEDİYE PAKET İÇERİKLERİ

1 ADET MÜSLİN ÖRTÜ(105X105)

1 ADET ÖRGÜ BATTANİYE (110X100)

2 ADET AĞIZ (OMUZ)MENDİLİ

1 ADET ÖNLÜK - 1 ADET EMZİK ASKISI

1 ADET FRİG MARKA KAUÇUK EMZİK

1 ADET SLOGANLI BODY-(KIZ ÇOCUKLARI İÇİN TOKA OPSİYONLU)

Satış Fiyatı : 1.930 TL

www.lepetitecherie.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.08.2023 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24