Markanızın Gücü Ülkemizin Gücü!

​​​​​​​Markaların dış piyasada rekabet ederek küresel ekonomik yapıya uyumlu biçimde faaliyet göstermeleri sadece söz konusu işletme için değil ülke ekonomisi ve prestiji için de son derece önemlidir.

23 Haziran 2020 Salı 16:02
660 Okunma
Markanızın Gücü Ülkemizin Gücü!

Markaların dış piyasada rekabet ederek küresel ekonomik yapıya uyumlu biçimde faaliyet göstermeleri sadece söz konusu işletme için değil ülke ekonomisi ve prestiji için de son derece önemlidir. Küresel pazarda firmaların güçlenmesi doğrudan ülkelerin ekonomilerine katı sağlayan ve küresel ekonomik sistemde söz sahibi olmasını sağlayan unsurlar arasında yer alır. Marka ve patent işlemlerinizi devlet desteklerinden ve teşviklerden yararlanarak en kısa sürede gerçekleştirmek için firmamızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Sınai mülkiyet haklarınızın iç ve dış pazarda korunmasını sağlamak için alanında uzman ve 36 yıllık tecrübeye sahip kurumsal firmamızın vekilleri sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Markanızın faaliyet alanını geliştirmek ve olası fikir ve buluş ihlaline ilişkin hakların korunması ancak tescil işlemleriyle mümkün olacaktır.

Yurt İçinde ve Yurt Dışında Markanızı Koruyun

Yurt içinde olduğu gibi, Türk markalarının yurt dışında gösterecekleri faaliyetlerinde ilişkin haklarının korunması en temel görevdir. Bugünün şartlarına uygun hizmet anlayışımızla dijitalde alan adı tescilleri dahil olmak üzere faydalı model, marka ve patent hizmetlerimiz en kısa sürede bu hakların elde edilmesini sağlar.

Markanızın fikri ve sınai haklarına ilişkin tüm süreçleri ve ihlalleri takip ederek sizin taklitlerinden ve rakiplerinden kurtulmuş bir şekilde faaliyetlerine devam etmenizi sağlıyoruz. Patentten coğrafi işaretlere ve alan adı tescilinden faydalı model, tasarım tesciline kadar tüm hakların resmi işlemler ve hukukla korunmasını sağlıyoruz.

Türk Markaları Dış Pazarda Da Güvende!

Dış pazarda da Türk markalarının ülke ekonomisine ve ekonomik etkinliğine fayda sağlaması için haklarının da korunması büyük önem arz eder. Pek çok kurumsal firma gibi küçük ve orta işlemelerinde yurt dışına açılmaları durumunda tüm haklarının korunmasında destek sağlıyoruz. Danışmanlık ve tescil hizmetlerimiz ile Türkiye Patent ve Marka Kurumu marka ve patent tescillerine ilişkin süreçler büyük bir özveri ve uzmanlıkla yürütülmektedir.

Daima markanızın güvende kalarak sektörde ön plana çıkması için firmamızın uzmanlığından yararlanarak kurumsal faaliyetlerinize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Öte yandan marka ve buluş haklarınızın korunması uzun yıllar faaliyetlerinize rakipleriniz arasından sıyrılarak devam etmenizi sağlayacaktır.

https://www.grupofis.com/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.06.2020 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24