JCI Kültür Ödüllerinde, Ümit Öner Ödüle Doymadı

Başarıdan başarıya emin adımlarla yürüyen Ümit Öner; Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) tarafından düzenlenen başkanlık devir teslim töreninde 3 ödül birden aldı.

09 Aralık 2019 Pazartesi 13:30
12667 Okunma
JCI Kültür Ödüllerinde, Ümit Öner Ödüle Doymadı

3. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödüllerinde yılın en iyi yerel dergisi ödülünü alan Göktürk Dergisi, anne çocuk olgusu çerçevesinde sağlıklı bireyler yetiştirmek adına faaliyet gösteren Anne Çocuk Dergisi ve çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren GÖKİD, JCI Kültürün düzenlediği devir teslim töreninde 3 adet ödül aldı. Ödülleri Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi imtiyaz sahibi aynı zamanda GÖKİD yönetim kurulu başkanı Ümit Öner aldı.

7 Aralık 2019 tarihinde Kolektif House Levent’te gerçekleşen devir teslim töreninde Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi, GÖKİD’in yanı sıra birçok sponsor markanın açtıkları stantlardaki satış gelirleri Down Sendromu Derneğine bağışlandı.

Down Sendromu Derneğine katkıda bulunmak ve JCI Kültür’ün başkanlık devir teslim törenini daha anlamlı kılmak adına düzenlen gecede 3 ödüle layık görülen Ümit Öner; JCI ailesine bu güzel ve anlamlı geceyi düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Anne Çocuk Dergisi’nin mimarı eşim Çiğdem hanım, küçük kızımızın rahatsızlığından dolayı bu anlamlı geceye katılamadı. Onun yerine en büyük oğlumuz Efe burada. Anne Çocuk Dergisi ödülümüzü oğlumuzla beraber almak istiyoruz’’ dedi.

Ana sponsorluğunu Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi, GÖKİD, İsimtescil ve Hanna’s’ın yaptığı, Organik İnsan, Kafka Okur, Dent Craft, Kubist, CWW Toys ve Brandsworks’un da düzenlenmesinde katkıda bulunduğu geceyi, Faruk Emre ve Esin İris gibi ünlü isimler şarkılarıyla renklendirdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.12.2019 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.