"Hayatın İçinden'de Yılbaşı Özel Programı Kutlandı "

LİDER HABER TV’DE ,HAYATIN İÇİNDEN'DE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI KUTLANDI.

09 Ocak 2023 Pazartesi 11:26
1956 Okunma
"Hayatın İçinden'de Yılbaşı Özel Programı Kutlandı "

Eylül Ayça Karakuş’un hazırlayıp sunduğu “Hayatın İçinden” programı Lider Haber TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

52. Bölüm ile ekranlara gelen Hayatın İçinden, Yılbaşı özel programı ile ekranlara geldi.

Sevilen, Mavi Akustik Müzik Grubu’nun katıldığı Hayatın İçinden programı bir saatlik yayınla “Yeni Yıla Merhaba” dedi. Mavi Akustik grubunun en önemli özelliklerinden biri grubun tüm üyelerinin vokal ve solist olması ayrıcalığı programa renk kattı. Birbirinden özel eserleri seslendiren Mavi Akustik Müzik Grubu, Eylül Ayça Karakuş’un sorularını cevaplarken ortaya samimi ve içten görüntüler çıktı.

Mavi Akustik Müzik Grubu’nun eşlik etmesiyle birlikte , “Ne Çok Şey Var Bir Bilsen” kitabının arka kapak yazısını seslendiren Karakuş ilk kez Hayatın İçinden programında da kitabına yer vermiş oldu.

Seslendirmiş oldukları şarkıların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve kız çocuklarının eğitimlerine katkılarıyla da dikkat çeken Mavi Akustik Müzik Grubu, Hayatın İçinden programında şu ifadelere yer verdi :“Biz kalabalık bir müzik grubu olarak önceliğimiz sanatımızı en iyi şekilde icra etmek ve bizi dinlemeye gelen herkesi mutlu bir şekilde ağırlamak. Bugüne kadar çıkmış olduğumuz tüm mekanlarda sahne öncesi büyük bir titizlikle provalarımızı yaparız ve mekana bizi dinlemeye gelen misafirlerimizden aldığımız enerji ile repertuarımızı şekillendiririz. Müzik grubumuzda her birimizin yeteneği çok başka.

Sahne de asla sen, ben kavramı yoktur aksine biz kavramı vardır. Birimizin sahnede yükselmesi, enstrüman ve ya seslendirdiği şarkıyla öne çıkması hepimizin başarısı ve gurudur. Yeni yıldan beklentilerimiz elbette var. Öncelikle sağlık, anlayış ve bolca sevgi diliyoruz. Sevginin olmadığı bir yerde hiçbir şey yeşeremez, var olamaz bunu biliyoruz. 2023 yılında Türkiye’nin birçok ilinde sahne almayı hedefleyen Mavi Akustik Müzik Grubu Düşler Sokağı şarkısı ile programı sonlandırdı. ”

Ercan Çeliker, Solist

Serkan Şahin, Solist gitar

Necip Köse, Solist perküsyon

Ömer Yılmaz, Solist Bağlama

Ferhat Şahin, Kanun

Hüseyin Kollez , Üflemeli Sazlar

Lider Haber Tv, Hayatın İçinden programı ve Mavi Akustik Müzik Grubu adına kestiği yaş pasta ile programa veda eden Karakuş; sağlık, mutluluk , barış dolu bir dünya diliyorum sözleriyle yılın son programını yaptı.

Hayatın İçinden programının Yılbaşı Özel çekimiyle, 2022 yılının kapanışını yapan Karakuş; Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar başta olmak üzere, Genel Müdür Mehmet Karakaya, Program Müdürü Cansu Oktay , montaj ekibi, reji ekibi ve yönetmenine de gönülden teşekkürlerini iletti.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24