GÖKTÜRK HARİTA

Bir harita şirketinden daha fazlası

15 Temmuz 2019 Pazartesi 13:27
1084 Okunma
GÖKTÜRK HARİTA

GÖKTÜRK GROUP KİMDİR?

Göktürk Group, mimarlık ve mühendislik hizmetleri veren bir grup firması olarak insan hayatına değer katmak için; insanın yapıya değil de yapının insana hizmet etmesi gerektiğini düşünen inovatif, esnek ve işlevsel çözümler sağlamak üzere çalışmalarını şekillendirmiş ve bu yönde faaliyetlerini başlatmış bir firmadır.

Göktürk Group bünyesinde Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık disiplinlerini bulundurması neticesinde tüm projelerimizde koordinasyon üst düzey olmaktadır. Bu sayede zaman ve maliyetten tasarruf ederek çalışmalarımızı en kısa sürede ve kaliteden ödün vermeden işverenlerimize sunmaktayız. Mimarın estetikliği inşaat mühendisliğinin işlevselliği ve harita mühendisliğinin hatasız uygulamasıyla kusursuzu yakalamak için her gün bir adım daha ötesine Göktürk Group olarak emin adımlarla yol almaktayız.

GLOBAL

Endüstri 4.0’ın getirdiği yenilikleri faaliyet alanlarımız için uygulamak üzere yaptığımız tüm faaliyetlerin dijital ikizlerini oluşturarak maliyet ve süreçten tasarruf etmek için işverenlerimize bunun gibi opsiyonlarımızı sunuyoruz. Son teknoloji donanımlar kullanarak insan gücünü minimalize ederek insandan kaynaklanan hataları indirgiyoruz. Gerekli görüldüğü durumda yüksek prezisyon sağlamak için otonom sistemler tasarlıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaları kaydederek bu çalışmaları yeni başlayacağımız veya devam eden çalışmaları geliştirmek olası tüm durumların analizini önceden kestirerek oluşabilecek tüm hataların önüne geçiyoruz. Çalışmalarımızı bir bulut aracılığıyla üretimin başlangıcından sonuna kadar takip ederek kontrol sağlıyoruz.

İDEALİST VE ÇEVRECİ 

Dünya genelinde hizmet veren yenilikçi, sürdürülebilir, güven ve dayanışma içinde etik anlayışımız ve ilkelerimizle insanlığa değer kazandırmak en büyük hedefimizdir. Yüksek kalite uygun maliyet ile müşterilerimizin ihtiyacına uygunluk sağlayan hizmetleri sağlamayı kendimize görev olarak biliriz. Bunu sağlayabilmek için uzman bir kadro ve arkasında bulunan değerlerimizle hedefe kitlenmiş ve güçlü bir irade ile yolsuzlukla mücadele eden, insan haklarını korumak ve çalışma standartlarını yüksek tutarak çevre ile barış halinde hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

HİZMETLERİMİZ

  • Sayısal Hali Hazır Harita Yapımı
  • Deformasyon Ölçümleri 3D Modelleme Ve Cephe Rölövesi
  • Çelik Konstriksüyon Ve Endüstriyel Tesis Ölçümleri
  • Yüksek Katlı Betonarme Yapı Ölçümleri
  • Fotogrametrik Haritalar
  • Deniz Yapıları Ve Batımetri Ölçümleri
  • İfraz-Tevhid-Yola Terk
  • Alt Yapı Ve Gis Projeleri
  • Yol-Tünel Ve Kavşak Projeleri
  • Plankote Ve Kübaj Hesabı
  • CBS/GİS

Tel:0212 360 19 09

Mail: [email protected] 

Adres:Mimarsinan Mah. Abdülhamithan Caddesi (İstanbul Cad.) Ata Sk. No:13/A 
Kemerburgaz-Eyüp / İSTANBUL

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.