Enerji Farkındalığı - Aynur Apaydın

AYNUR APAYDIN Türkiye’nin İlk MODERN ENERJİ KOÇU ve EĞİTMENİ

17 Ekim 2018 Çarşamba 17:59
1357 Okunma
Enerji Farkındalığı - Aynur Apaydın

Enerji Farkındalığı!

Biz insanlar zihin, beden ve ruhtan oluşan varlıklarız. Ruh demek enerji bedenimiz, enerji alanımızdır. Enerji alanımız bugüne kadar ihmal ettiğimiz bir alan.

Enerjiyi göremeyiz ama etkilerini tamamen hissederiz, istisnasız hepimiz. Enerjimiz azaldı ise, olumsuz duygulara bürünür, güçsüzleşir, umutsuzlaşır, hayatla başedemez duruma geliriz. Enerjimiz sağlıklı olduğunda pozitif duygular hakimdir. Mutlu, hayatla barışık uyum içinde, başarılı ve güçlü oluruz.

Enerjiyi yok saymak etkilerini yaşamayız anlamına gelmez. Çünkü enerjinin yokluğu hem bireysel, hem toplumsal, hatta medeniyetler üzerinde oldukça yıkıcı etkilere sebep olur. Enerjinin varlığı ise aynı alanlarda mutluluk, sevgi, barış, gelişme, büyüme ve başarı etkisi yaratır.

Hayatlarımızda var olan her şey enerjinin varlığı ve yokluğu ile ilişkilidir.

Sahip olduğumuz her bir problemin kaynağında mutlaka bir enerji bileşeni vardır. Enerji bedenimizde her bir probleme işaret eden bir enerji blokajı mevcuttur. Blokaj hayatımızda herhangi bir an ve zamanda yaşadığımız bir olaydan beri var olan, enerji akışımızı kesip sağlıksız hale getiren, sahip olduğumuz problemin asıl kaynağı; bir enerji sıkışmasıdır. Bu sıkışıklık açılıp enerji akışı sağlıklı hale getirildiğinde yıllardır var olan problemlerimiz bile ortadan kalkacaktır.

Var olan problemlerinizin çözümü için Modern Enerji Çalışmalarını önemle tavsiye ederiz.

Mutlu bir enerji bedeni mutlu bir insan demek!

Web Sitesi: www.aynurapaydin.com

E-mail: [email protected]

Facebook: apaydinaynur

Instagram: aynurapaydin

Youtube: eftilemucize
 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.10.2018 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24