Başarılı İş İnsanı Yeliz Ergin!

Güçlü, başarılı ve öncü iş kadınlarımızdan biri olan Yeliz Ergin hayat hikayesiyle de bizlere "IMKANSIZ" diye bir şey olmadığını kanıtlıyor. Günümüz kadın ve genç kızlarına da büyük bir Örnek.

24 Kasım 2018 Cumartesi 12:03
2127 Okunma
Başarılı İş İnsanı Yeliz Ergin!

Güçlü, başarılı ve öncü iş kadınlarımızdan biri olan Yeliz Ergin hayat hikayesiyle de bizlere "IMKANSIZ" diye bir şey olmadığını kanıtlıyor. Günümüz kadın ve genç kızlarına da büyük bir Örnek.


Hayat ve Başarı Hikâyesiyle de Azmin simgesi !!!!


Maalesef çok küçük yaşta evlendirilmiş Ülkemizin hala kanayan yaralarından olan "ÇOCUK GELINLERDEN " biri "KADIN OLMASI ISTENMIŞ KÜÇÜK BEDENINDEN " hem de dilini, dinini, kültürünü tanımadığı yabancı bir ülkeye "Gelin" gitmiş, çok şeyler yasamış. Dinlerken bile insanı etkileyen birçok zorluklarla karşılaşmış, tek başına gurbette var olmaya çalışmış. Kaderi başkalarının eline bırakılan küçük bir kız çocuğunun hikayesi yaşından büyük olaylar yaşamış. Oysa onun tek isteği okumakmış ama en doğal hakkı olan eğitim hakkı bile elinden alınmış ve bu içinde hep "Ukte" kalmış


Hayal ve hedefleri olan bir kız çocuğu için ona biçilen "Kader" ideallerinin tam da zıddıdır. 14 yaşında fabrika isçisi olarak başlar hayata. Yaşıtları okula giderken o fabrika işçisidir. Yaşıtlarını gıptayla izler yıllarca. Bir gün tekrar okula gitmeyi hayal eder hep. Dil bilmeden çalıştırılır yıllarca, dil kursuna bile gönderilmez. Detaylarına fazla girmediği çok şeyler yaşar ve bir gün kendine bir söz verir, artık kaderini kimsenin eline bırakmayacaktır.


İşe dil öğrenmeyle başlar. O kadar özlemiştir ki okula gitmeyi! 3 ayda Almanca öğrenir ve hayatını yeniden yapılandırmaya başlar. Hayallerine sımsıkı inanarak sarılır, asla pes etmez ve kariyer merdivenlerini tek tek tırmanmaya başlar. Bir gün bu yaşadıklarının birçok hayata dokunup örnek olacağından habersizdir…


Güzellik uzmanlığı eğitimiyle başlamıştır. Kariyer serüveninde aldığı eğitimler yeterli gelmez. Birçok dalda yüksek lisanslarını yapar. Yıllarca işletmecilik yapmıştır. Bu sayede birçok insan gurubunu gözlemleme imkânı doğar ve bu ona birçok artı kazandırır. Artık bilgi birikimlerini paylaşmak ister. Kadınlara kurslar vermeye baslar ama yine yeterli hissetmez. Birçok kurum ve derneklerle anlaşır. Türkiye’deki kadınlara ücretsiz eğitimler sunar. Onları meslek sahibi yapar, seminerler düzenler, projeler geliştirir. Hem Avrupa hem de Türkiye’de katıldığı programlarda eğitimin önemine dikkat çeker. Hayat hikayesini "Sosyal Sorumluluk Projesi" olarak üstlenir ve birçok kişiye ışık olur. Hayat mücadelesi ile örnek olur. Kadınların idolü haline gelir. Öncü bir insan olarak tanınır ve birçok ödüle layık görülür.

Şimdi ise sağlık ve estetik turizmine yön veren başarılı bir iş kadınıdır. Öyle ki “Estetiğin Kraliçesi” unvanını alır ve markalaşır.
Hala daha yeterli hissetmez ve tıp okumaya karar verir. Birçok ayrı dalda eğitimlerine hala devam etmektedir


Ülkesine aşık ve milliyetçi bir kadın olarak sağlık ve estetik turizmini İstanbul, Antalya ve Kıbrıs hattına taşır. Tüm dünyadan hasta kabulü alır. Ülkemizin güzelliklerini de tanıtarak bu sayede hem turist hem de hatrı sayılır döviz girişi sağlar.


Halbuki ülkemizin onun yaşadığı zorluklardan haberi bile olmamıştır yıllarca. O yine de vatanına bağlı biri olarak Türkiyemiz için hala çabalamaktadır. Öyle zannediyorum ki hepimiz Yeliz Hanım ve onun gibi kaderini değiştirdiğimiz birçok "Küçük Kızlarımız" için bir hayat borçluyuz!


Bu denli tüm benliğiyle var olma çabası gösteren tek başına mücadele ederek, gerçekten tırnaklarıyla kazıyarak geldiği bu nokta ise takdire şayandır. Gıpta etmemek mümkün değil. Gücüne, yaşama azmine ve mücadelesine hayran kaldım. Tasavvufa olan merakı onu yeniden yapılandırmış, tekamül etmiş. Kendine acımak yerine farkındalık yaşamış ve diğer insanların hayatına dokunmak için çaba göstermiş. Geleceğe dair öyle muhteşem hedefleri var ki! En büyük hayallerinden birisi vakıf sahibi olmak. Unutulmayan insanlar arasında yer almak. Dua kapılarının hiç kapanmadığı hayata güzel izler bırakmak. Hümanist bir kişiliğe sahip olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Bu hedefleriyle bir gün hepsini gerçekleştireceğine de eminim.


Sağlık ve estetik branşında da birçok insanine hayatına dokunuyor Yeliz Hanım.

Hatta "Ruhlarin Bedenlerle Barışması " diye adlandırıyor uyguladıkları birçok işlemleri...


Ben şuna çok inanıyorum; kendine güveni olan insanlar hem özel hayatlarında daha mutlu ve başarılı hem de topluma daha verimli ve faydalı İnsanlar haline geliyorlar. Bunu birçok vakamızda gözlemleme imkânı bulduk. Öyle hayat hikayeleri ile başvuruyorlar ki insanlar kayıtsız kalmak mümkün değil


Günümüzde stresli yaşam sağlıksız beslenme tarzı gereksiz medikationlar ve inmobilität yani hareketsiz yaşam tarzı birçok hastalığa davet çıkarmaktadır. Buna kısırlık, şeker hastalığı, obezite gibi vücut deformasyonlarını da ekleyebiliriz. Hatta buna işte tamda bu noktada yıllarca "Ruhlarını bedenleriyle bir türlü barıştıramayan" birçok vakayla karşılaşıyoruz.

.Erkeklerde Kellik ve Jinekomasti en büyük sorunlardan biri
.Bariatrik ve Metabolik ( seker hastalığı ve obezite) cerrahisi
.Kadınlarda ise doğum yapma sonrası yada kilo alıp verme durumlarında abdominal (karin germe )
Meme estetiği, Labia ve genital gençleştirme işlemlerini uyguluyoruz ve tabiki rinoplasti, BBL popo ve vücut şekillendirmede sıklıkla uyguladığımız işlemlerden biri genel olarak A dan Z ye tüm hizmetleri sunuyoruz aslında hepsini bir çatı altında topladığımız içinde daha konsantreli bir şekilde çalışabiliyoruz Başarımızın sırlarından biride ekibimizin çok iyi olması hepsi kendi dalında Profesyonel Cerrah ve Profesörlerimizle beraber çalışıyoruz hepimizin amacı hem Ülkemize hem de insanlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak. İnsanların Hayatına Dokunmaktan hepimiz Haz alıyoruz o yüzden tüm Dünyadan hasta başvurusu alıyor ve gerekli olan tüm hizmetleri sunuyoruz.
Hastalarımız Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan rahatlıkla ulaşabilirler ayrıca Avrupa Whatsapp hattımıza resimlerini atıp ücretsiz ön muayene hakkini kazanabilirler.


.Saç Ekimi (sakal, bıyık, kaş, kirpik ekimi)
.Estetik ve Plastik Cerrahisinde A dan Z ye tüm hizmetleri sunuyoruz rinoplasti,abdominal,liposuction,breastaugmantation,labiaplasty BBL Popo Estetiği vs...
.Diş Estetigi ve Implant hizmetleri
.Metabolik ve Bariatrik Cerrahisi
.Medikal Estetik (Ameliyatsız Güzellik ve Estetik işlemleri, Fransız askısı dolgu, botox, Prp,boyun ve dekolte gençleştirme kamuflaj teknikleri vs... )
.Tüp Bebek vs...


"QUEEN"Estetigin Kralicesi Markasi altinda bircok dalda hizmet veriyoruz bir Dünya Markasi olarak yolumuza büyük bir titizlikle ve Güvenle devam ediyoruz. Hedeflerimiz büyük vizyonumuz geniş yılmadan sürekli yenilenerek yeni tekniklerimde Ülkemize getirerek daha kaliteli hizmet sunmak için uğraş veriyoruz. Ülkemizi kalkındırmak için caba gösteriyoruz bu sektörde 10 miyar dolar gibi hatırı sayılır bir pazar payına sahibiz. Saglik ve estetik turizminde ülkemiz dünyada 3. sırada yer almaktadır. Hedefimiz tabiki bürgün 1.siraya taşımaktır bunun için daha çok çalışıp ülkemizi dünyada daha da iyi tanıtabilmek için uğraşıyoruz Ben bir Türk ve Cumhuriyet Kadını olarak ülkemi dünyada temsil etmekten son derece gurur ve onur duyuyorum. Genç nesillere güveniyorum ama gençlerimizin daha vizyoner olmaları gerekli olduğunu düşünüyorum. Özellikle yurt dışında yasayan gençlerimize sesleniyorum. Eğitime önem versinler. Entegre olsunlar. Ülkemizi her alanda ve dalda temsil etsinler. Özellikle politikada aktif yer alsınlar. Son yıllarda Türk kökenli birçok aday artık politikada yer almakta. Bu hem ülkemizin tanıtımı hem de ekonomimizde de pozitif yönde katkı sağlayacaktır hem de ülkeler arası Komünikasyonda da büyük ölçüde etki sağlayacaktır. Öğrenmeye, gelişmeye, üretmeye, icat etmeye, sürekli kendilerini yenilemeye, özellikle de eğitime aç olsunlar, doyumsuz olsunlar. Başarı bu şekilde gelir. Öncü insan olmayı seçsinler. Asla hayal ve hedeflerinden vazgeçmesinler. İsterse insan "Kendi çabasıyla Kaderini Değiştirebilir " Ben İmkânsızlara inanmam. Çünkü canlı bir örneğim bu konuda. Sıfırdan başlayan bir Hikayem var ve simdi bir Dünya markasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz Fabrika iscisi olan O küçük Kiz simdi ise bir" Patroniçe" hicbir sey "IMKANSIZ " degildir Hayatta!!!!!!


Öğretilmiş sınırları aşın !!!!!
Korkularinizi yenin üstüne gidin basarisizliktan korkmayin emin olun onlardada öğreneciginiz bircok bilgi gizli başarı hikayelerini okuyun başarısız olanlarida dinleyin eminim aradaki nöanslari anlamaniza sebep olucaktir ama hep Optimist olun ilk önce Kendiniz inanin yapabileceklerinize ve asla pes etmeyin. unutmayin Başarı merdivenlerini tek tek tirmanmak Sizinde elinizde !!!!!!
Biz güzel Ülkemiz Türkiyemiz için cok çalisiyoruz gelicek nesille rinde Bizim gibi çok çalışıp Vatanimiza en güzel hizmetleri sunup daha güzel mevkilere tasiyacagindan son derece eminim....
Saygilarimla.....


 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.12.2018 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.