Antalya Başarı Okulları’nda “Kütüphane Haftası” Kutlandı.

Özel Antalya Başarı Okulları’nda “Kütüphane Haftası” çerçevesinde etkinlik düzenledi. 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kütüphane Haftası” nedeniyle yazar Eylül Ayça Karakuş, Antalya Başarı Okulları’nın öğrencileriyle söyleşi etkinliğinde buluştu.

28 Mart 2023 Salı 15:58
2712 Okunma
Antalya Başarı Okulları’nda “Kütüphane Haftası” Kutlandı.

“Adın Ömrüme Hatıra” ve “Ne Çok Şey Var Bir Bilsen” kitaplarının yazarı Eylül Ayça Karakuş “Hayatının Yazarı Sensin” söyleşisi ile öğrenciler ile bir araya geldi. 90 dakikalık söyleşi etkinliğine bir hikaye ile başlayan Karakuş, öğrencilerle karşılıklı sohbetle söyleşisini devam ettirdi.

Konferans salonunda öğrenciler başta olmak üzere Başarı Okulları’nın Genel Müdür Yardımcısı Özde Aras, Ortaokul Müdürü Hüseyin Yüce, İlkokul Müdürü Ali Sıkar, Türkçe öğretmenleri Can Analık ,Nihan Keser, İngilizce öğretmeni Derya Şengün, Matematik öğretmeni Ceren Yıldız ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ebru Bektaş eşliğinde “Hayatının Yazarı Sensin” söyleşisi devam etti.

Yanlış sorularla doğru cevaba ulaşamazsınız!

Anlatmış olduğu hayat anekdotları ile öğrencilerin dikkatini çeken yazar;  yaşamları boyunca önlerine çıkacak olan zorluklarla nasıl baş edilmeli ve olumsuz düşünceleri zihinlerinden silmeleri için neler yapmalı sorularının cevaplarını verdi. Yanlış sorularla doğru cevaba ulaşamazsınız. Hayatın birden fazla formülü vardır , sizler ise bu formüllerin birer parçasısınız. Kendinizi ne kadar iyi tanır, ne kadar iyi keşfederseniz o formüller sizin hayatınızda kilitli kapıları kolaylıkla açacağınız anahtarınız olacaktır sözleriyle öğrencilerde farkındalık oluşturdu.

Kitapların hayatımızdaki önemini vurgulayan yazar; okudukları her kitabın yaşamları boyunca kendilerine rehberlik edeceğini ve günlük yaşantılarında ikili ilişkilerde sağlıklı iletişim kurmalarında kitapların büyük rol oynayacağının vurgusunu yaptı.

Söyleşi sona ererken ,Ortaokul Müdürü Hüseyin Yüce ve Genel Müdür Yardımcısı Özde Aras Kütüphaneler Haftası etkinliğinde okullarına vermiş olduğu destek için yazar Eylül Ayça Karakuş'a “Teşekkür Belgesi” takdim ederek söyleşiye katılan öğretmenler ile  birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Eylül Ayça Karakuş

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.03.2023 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24