2018 Sur Çelik Kapı Devri!

1930 yılında Sur çelik markasının üç kuşak önceki atalarından olan Mehmet Salih Pek Güzel, sıcak dövme – demir sektörüne atılarak Sur çelik kapının ilk tohumlarını atan isimlerden olmuştur.

06 Haziran 2018 Çarşamba 14:12
1012 Okunma
2018 Sur Çelik Kapı Devri!

1930 yılında Sur çelik markasının üç kuşak önceki atalarından olan Mehmet Salih Pek Güzel, sıcak dövme – demir sektörüne atılarak Sur çelik kapının ilk tohumlarını atan isimlerden olmuştur. Sur çelik kapıları, günümüzde Türkiye sınırlarının en güvenilir kapı markası olan lider isimlerdendir. 1950 yılının ardından ailenin ikinci kuşak üyesi olan Salih Pek Güzel ile yoluna emin adımlarla devam eden Sur markası, 62 yılından itibaren çelik kapı ve pencere üretimine tam manasıyla adım atmış bulunuyor.

Yapı profili üretimine başlayan marka, takip eden yıllarda ailenin 3. kuşak üyelerinin bir araya gelmesiyle sinerjik bir güç oluşturdu ve kapı sektöründe inovatif adımlar atmaya başladı. Böylelikle Sur markası ülkenin önde gelen dev isimlerinden birine dönüştü. Şimdilerde ise Türkiye’de bir ilke imza atan Sur çelik kapı, kapı sektöründe yeni bir devire imza atıyor ve hırsızlığa karşı garanti belgesine sahip olan kapıları tasarlıyor.

çelik kapı

Çelik kapı sistemlerinde Chiltern İnternational Fire sertifikası alarak yangına dayanıklılık sertifikası elde eden marka, dünya standartlarında önemli tescil belgelerine sahip nadir markalardandır. Yine Chiltern İnstutüde tarafından ilk kez hırsızlığa dayanıklılık testine tabi olan kapı firması unvanı da yine Sur markasının olmuştur.

Sur çelik kapıları, her şeyden önce maksimum derecede güvenliğe önem veren bir firma olduğundan ülkemizin ilk çift contalı kapısını üretmiş olan tek markası olmuştur. Arge konusunda da yatırım değeri ve tasarım liderliğini kimseye kaptırmayan marka, inovatif tasarımlara imza atarak ilk cam çelik kapıyı üreten firma oldu. Yine dünyada bir ilki başararak depremde otomatik olarak açılan ve devreye giren çelik kapıyı tasarlamış bulunuyor. Hırsızlığa ve hırsızlara karşı ‘açılmama garantisini veren sertifikalı tek kapı markası’ olan Sur çelik kapı, 2012 yılından beridir alanında tek olarak 3 contalı kapıyı tasarlayarak üretimine devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24