Yeni Yılın İlk Teklisi ‘Senden Ayrı’ Müzik Platformlarında Yerini Aldı

Söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra yorumculuğuyla da müzikseverlerin beğenisini kazanan Fuat İnan, yeni teklisinde söz ve müziği kendisine ait olan ‘Senden Ayrı’ eseri 2020 yılının ilk saatlerinde müzik platformlarında yerini aldı.

03 Ocak 2020 Cuma 09:58
487 Okunma
Yeni Yılın İlk Teklisi ‘Senden Ayrı’  Müzik Platformlarında Yerini Aldı

İbrahim Karadağ aranjörlüğünde, Hits On Air Music etiketiyle çıkan ve sevgiliye olan tutku hikayesinin anlatıldığı şarkının, sözleri ve Fuat İnan yorumuyla müzik listelerine damga vurmasının beklendiği kaydedildi. Büyük bir emek sonucunda ortaya çıkan ‘Senden Ayrı’ şarkısını “Fuat İnan Gönüldaşlarının” çok seveceğine inandığını ifade eden Fuat İnan, müzik ruhun gıdası değil hayatın ta kendisidir. Mutluyken de hüzünlüyken de eksikliğini hissettiğimiz en özel şeydir. Bazı ezgiler maziye, bazı ezgiler gelecekteki hayallere alıp götürür insanı. Müzikle bütünleşen sözler bazen gözyaşı olur bazen tarifi imkânsız mutluluk. Kısacası, her zaman söylediğim gibi “Bir şiirdir yaşamak ve Türküler masumdur” dedi.

2008 yılında çıkan ‘Cennet Çiçeğim’ ve 2012 yılında çıkan ‘Ölüm Hoş Gelir Uğrunda’ adlı şiir kitaplarının ardından 2015 yılında ‘Bir Gün Beni Anacak Yüreğin’ adlı ilk albümünü sevenleri ile buluşturdu. 2016 yılında çıkan ‘Kardeşlik Narası’ teklisinin ardından Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan sözleri ile “Dombra” eserini yeniden uyarladı.  Tamamı Atatürk’e ithaf edilmiş, bestelenmiş ve Fuat İnan yorumu ile bütünleşmiş yedi ayrı eserden oluşan ‘Atatürk'çe Şarkılar’ albümü ile çok önemli bir çıkış yakaladı. 2017 yılı ‘Kendimle Başım Belada’ adlı teklisinin ardından 2019 yılı Nisan ayında on bir eserden oluşan ‘İnsanım İnsan Severim’ adlı beşinci albümünü sevenleri ile buluşturdu. Aynı yıl içinde ‘Atatürk 100 Yaşında’ eseri, 2019 yılı sonun da ‘Olmadın Yar’ teklisi ve 2020 yılı ilk günün de ‘Senden Ayrı’ teklisi ile müzik listelerin de yerini aldı.

Aysun Akça

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24