Yasemin Şan ve Beste Gergin'i Tanıyalım

Göktürk'te güzellik merkezi açan Yasemin Şan Beauty kurucuları Yasemin Şan'ı ve Beste Gergin'i daha yakından tanıyalım...

14 Temmuz 2022 Perşembe 16:13
1635 Okunma
Yasemin Şan ve Beste Gergin'i Tanıyalım

Yasemin Şan

Yasemin Şan öncelikle sizi tanımak isteriz. Kendinizden bahseder misiniz?

Almanya Berlinde doğdum ve Bavyerada büyüdüm,İlk aldığım eğitimim  Anaokul öğretmenliği bu eğitim bittikten sonra turizimcilik okudum, Daha sonra 2010 yılında Estetisyenlik eğitimimi tamamladım ek olarak ta 2013 yılında almanyada Usui Reiki eğitimimi tamamladım ve Reiki Master oldum, ardından 2014 yılında ruhsal arınma eğitimi aldım ve ikisini birleştirerek hem bedensel hem de ruhsal çalışmalar uygulamaya başladım.

Almanya’dan Türkiye’ye geliş süreciniz nasıl oldu?

Almanya Berlinde doğdum ve Bavyerada büyüdüm,İlk aldığım eğitimim  Anaokul öğretmenliği bu eğitim bittikten sonra turizimcilik okudum, Daha sonra 2010 yılında Estetisyenlik eğitimimi tamamladım ek olarak ta 2013 yılında almanyada Usui Reiki eğitimimi tamamladım ve Reiki Master oldum, ardından 2014 yılında ruhsal arınma eğitimi aldım ve ikisini birleştirerek hem bedensel hem de ruhsal çalışmalar uygulamaya başladım.

Almanya’da hangi meslek ile uğraşıyordunuz?

Çakra temizliği her danışanıma ilk seansta muhakkak uyguladığım ilk şeydir ki enerji akımı doğru ve dengeli olsun diye, sırf bu işlemle bile insanlar kendini kuş gibi hafiflemiş hissettiğini söylüyor. 2019 yılında hipnoz eğitimimi çok değerli Mehmet Başkak hocamda tamamladım Ve yaptığım seanslarıma artık hipnozu da dahil ettim ve çok daha çabuk ve olumlu sonuçlar almaya başladık, 2020 yılında Aşkım Kapışmak hocamda Yaşam Koçluğu eğitimimi tamamladım.
Beste Hanım ile ortak açtığınız merkeziniz ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Sürekli almanyadan türkiyeye gidip geliyordum çünki kendimi türkiyede daha iyi hissediyordum, bir sene öncede tamamen istanbula yerleştim, almanyadada bir merkezim olduğu için ayda bir gidiyorum ama türkiyede olmaktan çok mutluyum burada merkezimi yedi ay önce kurdum zor bir süreçti tek başına birşey inşaa etmek ama halalimi gerçekleştirdim ve çok mutluyum.

Beste hanımla Estetik ve Saç ekim bölümünde ortaklık sağlıyoruz, enerjimiz ve düşüncelerimiz aynı oda çok güçlü bir iş kadını bizde bu anlamda güçlerimizi birleştirdik.

Yapmış olduğunuz işlemler nelerdir?

Yaptığımız işlemler medikal cilt bakımları, bölgesel zayıflama, ipek kirpik, protez tırnak, kalıcı makyaj, lazer epilasyon, hipnoz, bioenerji ile ruhsal ve bedensel arınmalar, medikal estetik (sağlık turizimi), saç ekimi.

Yurtdışından misafirleriniz var mıdır? Yurtdışı ile ilgili planlama yapıyor musunuz?

Yurt dışından müşterilerimiz var Beste hanım bu konuda uzman ve onlara koçluk yapıyor adan zeye her şeylerini organize ediyor. Almanya, Hollanda , İngiltere, Dubai şuanda çalıştığımız ülkeler ve tüm avrupaya hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Şubeleşme düşünceniz var mıdır?

İlerleyen süreçlerde şubelerimizi açmayı planlıyoruz.

Yasemin Hanım bu işin içinde biri olarak bakımınızda siz nelere dikkat ediyorsunuz?

Bakım kadın ya da erkek için ayırım yapmadan herkes için çok önemli olduğunu düşünüyorum, ben düzenli bakımlarımı yapıyorum gerektiğinde bıçak altına yatmaktan da hiç çekinmem, bu işi yapıyorsak bizim görselimiz işimizi yansıtır.

Ödüller alarak hızla adınızdan bahsettirmeye başladınız. Bu başarı size neler hissettiriyor?

Ödül almak doğru yolda ilerlediğimi onaylayan bir simge oldu gururlanıyorum tabi.

Göktürk Dergisi ile ilgili düşüncelerinizi de öğrenmek isteriz.

Bir göktürklü olarak semtimizin böyle bir dergisi olması onur verici ben çok keyifle okuyorum ve okumaya da devam edeceğim.

Beste Gergin

Beste Hamttı sizi yakından tanımak isteriz. Beste Gergin kimdir?
Ben beste gergin 20 Temmuz 1993 İstanbul doğumluyum. Sosyal bir insanımyüzmeyi, kitap okumayı ve mesleki alanda araştırma yapıp kendimi geliştirmeyi severim. Kulağıma hoş gelen bütün müzikleri dinlemeyi seviyorum 2009 yılında güzellik sektörüne adım attım tam 12 yaşındaydım mesleğe başlarken üç altuı kelimem şu olmuştu düşünmek bilmek hissetmek mesleğim adı altında hiçbir eğitim almadım
Tamamen yardımcı olarak başlayıp kalfalık ve ustalık dallarına geçiş yaptım. Aynı zamanda sağlık turizmi ve Sağlık turizmi eğitmenliği yanın da estetik koçluğu dalı altına birçok ilerlemeler katcttim. Kendimle barışık ve geleceğe dair planlar yaptım. Unutmayın ki inanmak başarmanın yarısıdır
Bu sektöre başlama hikayeniz nasıl oldu?
Ailemi ve kendimi iyi şartlar altında geçindirebilmek için iş hayatına başladım O süreçten beri de farklı dallarda ilerleyip kendime eğitim ve mesleğim dalı alımda yenilikler kattım Hep inandım ve başardım Şu anda işletmeciliğini yaptım ve aynı zamanda estetik bölümü ve saç ekimi dalında ortağım olan Yasemin şan beauty l.ounge kurucusu olan Yasemin hanım ile güzel bir yola adım attık beraber yürüdüğünüz bu yolda güzel işler çıkartmaya devam ediyoruz
Göktürk’te Yasemin Şan ile ortak açtığınız merkeziniz yoğun ilgi ile karşılandı.

Neler hissediyorsunuz?
Merkezimizin kurucusu olan yasemin hanım merkezinizi açmış başarılı bir şekilde ilerlerken yollarımız kesişti ve merkez içinde merkez yapmaya karar verdik bu Göktürk de olmayan bir şeydi hem güzellik hem estetiğin bulunmuş olduğu bir merkez Bu merkezde tamamen alanında profesyonel bir ekiple hizmet veriyoruz ve siz danışmanlarımızı mutlu etmek bizi daha da başarılı olduğumuzu hissettiriyor ve gerçekten tarifsiz bir mutluluk içerisindeyiz.

Danışmanlarınız İle ilgili uygulayacağınız işlemlere nasıl karar veriyorsunuz?
öncelikle danışanlarımızın isteklerini taleplerini dinliyoruz Ve bu taleplere karşılık alanında uzaman ekibimiz tarafından analiz yapıp hangi kademelerden geçeceğiniz konusunda bilgilendirip danışırım izin onayı ile beraber uygulama gerçekleştiriyoruz.

Sizin yapmış olduğunuz uygulamalar nelerdir?
Ben hem merkezimizin işletmeciliğini yapıp aynı zaman da estetik koçluğu yapıyorum. Estetik koçluğunun açılımım isterseniz Türkiye ve yurtdışındaki alanın da tüm uzman doktorlarımızı
bir çatı altında toplayıp siz danışanlarımıza kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda Sağlık turizmi eğitimleri veriyorum. Bölümümüzde olan işlemler Mcdical estetik, cerrahi estetik operasyonları, ağız ve diş estetiği, saç ekimi sakal ekimi vb.

Kaç kişilik ekibiniz var?
Türkiye ve yurtdışında bizimle çalışan birçok ekip arkadaşımız bulunmaktadır. Ama as kadro olarak 25 kişilik bir ekibiz.

İleri ki dönemler için planlarınız nelerdir?
İlerisi için şubeleşmek tabu ki de ilk planlarunız arasında. Yeni projeler ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alacağız. Sürprizler yakında.

Bu sektörde olan kişilere önerileriniz nelerdir?
Bu işi yaparken kendimin en büyük prensiplerinden biri müşteri memnuniyeti ve işi en iyi şekilde yapmasıdır. Kişileri parasal olarak görmek değil profesyonel olarak doğru işlem ve olumlu sonucu çıkarmak. Yapılan işlerin tabii ki de maliyetleri var, bunları danışanlarımıza doğru bilgilerini sunuyoruz. Kişilerin paralarını kullanarak ileride yaşanacak sıkıntıları yaşanmışlıklardan biliyoruz. Ben bu zamana kadar bunu yaşamadım. Özellikle doğru bilgi, doğru fiyat orantısı ile müşterilere net olmaları gerekmektedir.

Göktürk Dergisi Hakkında düşüncelerinizi alabilir miyiz?
Kurucusu Ümit öner ile eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Bu yolculuğunda ona şahitlik edenlerden biriyim. Gerçekten tırnaklar ile kazınarak gelinen bir başarı. Yapılan işin kalitesini çok iyi biliyorum. Ekibin ve derginin enerjisinin daim olmasını dilerim. Değerli okuyucularınız bol olsun ...

Telefon: 0544 332 33 00

Instagram: @yaseminsanbeauty

Adres: Göktürk Merkez, 34100 Eyüpsultan/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.07.2022 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.