YARDIM KAMPANYASINDAN PARA İSTEYENLER VAR

“İhanet Ettin” remix teklisiyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Okan Tok, şarkısının ve sahne çalışmaları gelirinden sokak hayvanlarına yardım için bir kampanya başlattı.

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:49
850 Okunma
YARDIM KAMPANYASINDAN PARA İSTEYENLER VAR

“İhanet Ettin” remix teklisiyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Okan Tok, şarkısının ve sahne çalışmaları gelirinden sokak hayvanlarına yardım için bir kampanya başlattı. Sanat camiası ve hayvanseverlerden büyük ilgi gören iyilik hareketi için tek başına mücadele eden Okan Tok “Manevi desteği için sanat camiasındaki dostlarıma teşekkür ederim. Bazı internet fenomenleri beni hayal kırıklığına uğratsada yoluma tek başıma gururla devam ediyorum.

Bazı fenomenlerden sokak hayvanlarına yardım projemi duyururmusunuz diye destek istediğimde bunun için para istediler. Sanal alemde insanların gözlerini nasıl boyadıklarını gördüm, ben size niye para vereyim verecek param olsa sokak hayvanlarına bağışlarım, bana sadece oyuncu ve ses sanatçılarından manevi destek geldi gerisi yalan” dedi. Müziğin yanında işinde çok başarılı bir makyör olan Okan Tok, müzikle sosyal sorumluluk hareketi başlatmak istediğini fakat duyarsız kişilerin çokluğundan yakındı.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24