Ünlü Şarkıcı Gökhan Kunt ile Keyifli Röportaj

15 Temmuz 2022 Cuma 11:41
1392 Okunma
Ünlü Şarkıcı Gökhan Kunt ile Keyifli Röportaj

Öncelikle Gökhan Kunt kimdir? Bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

Buna klasik bir başlangıç yapacağım. Müzik aşığı olarak tanımlayabiliriz. Hayvanları çok seven, arkadaşlarını hayatının önemli bir yerinde tutan, insanlara yardım etmeyi seven, kahvekolik, yabancı dizilerle arası çok iyi olan ve birazcık panik atak diyebilirim :) aslında bu saydıklarım müzik dışında yaşamımı oluşturan şeyler. 

Müzik hayatına geçişiniz nasıl oldu?

Müzik aslında çocukluk yıllarımdan beri müzik hayatımın en önemli parçası. Özellikle ortaokul ve lise dönemlerimde kurduğumuz müzik grubumuzla müziğe olan ilgim ve bilgim arttı. Liselerarası bir müzik yarışmasında elde ettiğim birincilikle de bu işi hobi dışında meslek olarak yapmaya da karar verdim.  Üniversite kazanarak İstanbul’a yerleştim ve müzik kariyerimde aslında tam olarak bu dönemde başladı. Yıldız Tilbe ile tanıştım onunla çalışma fırsatım da oldu. Daha sonra Sezen Aksu ile! Rüya gibi… Bir şarkı okumam sırasında stüdyoda tanıştık ve şarkımı okuttu. Bunlar benim hayatımın dönüm noktaları oldu.

Müzik camiasında idolüm dediğiniz biri ya da birileri var mıdır?

İdolden daha çok ilhan aldığım kişiler var. Mesela bir konser izlediğimde ben olsam ne yapardım, hangi şarkıları söyler, nasıl bir show hazırlardım diye düşünürüm.  Buda benim için önemli bir ilham kaynağı.

Yeni single çalışması ile 2 yıl aradan sonra hızlı bir giriş yaptınız. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

“Sorsalar Anlatamam” benim için çok özel bir şarkı. İlk dinlediğim andan beri kalbimi sızlatan bir şarkı oldu. O yüzden de şarkı için çalışacağım ekip çok önemliydi benim için. Şarkımın sözü ve bestesi aynı zamanda yakın da arkadaşım olan Aliouz (Oğuz Çetiner)’a ait. Aranjesini sevgili Volga Tamöz yaptı. Klip yönetmenliğini ise benim de çok yakın arkadaşım olan değerli Nihat Odabaşı çekti. Ve tabii ki fotoğraflarımı da... Sony Müzik etiketiyle çıkan şarkım yaklaşık 1.000.000 izlenmeye ulaştı, tabii bu beni heyecanlandırıyor. Ancak bu şarkım karantina sürecine denk geldiği için 2 yıl kadar ara verdim. O dönemde yeni şarkılar ürettim ve yeni bebeğim sizlere ulaştı. Sözlerini Canan Sezgin’in yazdığı, müziği Ali Cem Çehreli ve Yusuf Dede’ye ait bir şarkı.Aranjesini ise Usta isim Mustafa Ceceli düzenledi. Bu sefer klibimi de kendim yönettim ☺ Her şeyi ile çok içime sindi.

“Kendimi Kandıramadım” şarkım da Sony Music etiketi ile çıktı. Şarkım artık sizlere emanet

Şarkı seçimlerinizde sizin için ne önemlidir?

Müzik her ne kadar benim profesyonel mesleğim olsa da ben şarkı seçiminde sadece kalbimin sesini dinliyorum. İçimi titreten bir şarkı bulduğum da şarkı benimdir.

Planlarınız arasında albüm var mıdır?

Albüm planım şuanlık yok. Kısa sürede singlelar cıkararak müzik dünyasında ilerlemek istiyorum. Bana göre artık albüm devri kapandı. Bunda digital hayatın çok büyük rolü var.

Size sahne desem bana ilk aklınıza gelen şeyi söyler misiniz?

Sahne benim ait olduğum, en mutlu olduğum, en özgür hissettiğim yer. İlk ne derdim? Biraz düşünmeliyim ☺ Aşkların en büyüğü…

Yakışıklılığınız malum ☺ iddialısınız. Oyunculuk teklifi var mıdır? Sizde oyunculuk da yapmak ister misiniz?

Öncelikle teşekkür ederim, şuan ilk hedefim müzik, yakın zamanda konserlerim de başlayacak. En mutlu olduğum yerde sahne de olmamın tarifini anlatmak çok zor ancak; oyunculuk konusunda inandığım projeler olursa neden olmasın? Müzik eğitimi dışında oyunculuk eğitimim de olduğu için bu alanda başarılı işler yapabilirim diye düşünüyorum. Hatta bir komedi filmi ya da dizisinde oynasam çok mutlu olabilirim :) Eminim seyircide mutlu olur bu duruma :) Çünkü arkadaşlar çevrem beni hep eğlenceli ve komik bulur.

Biraz da iş harici özel hayat desek, birisi var mı hayatınızda?

Özel hayatımla ilgili konuları konuşmayı çok sevmiyorum adı üstünde özel hayat :) Ama madem sordunuz sizleri kırmak olmaz :) Hayatımda şuan kimse yok, tek aşkım müzik, işime odaklı yaşıyorum. İşimi çok seviyorum. Hayatımda biri olduğunda zaten söylerim.

Dergimizin gecesinde ödül aldınız. Ve aramızda olmanızdan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Sizin de bizim ile ilgili görüşleriniz önemli. Mikrofon sizde ☺ 

Göktürk Dergisi en başından beri severek takip ettiğim bir dergi. Vizyonu, başarılı duruşu ve kaliteden ödün vermeyen tavrı ile kısa sürede ismini en yukarılara taşımış bir dergi. Sevgili Ümit Öner’in çalışkanlığı, iş disiplini, sosyal çevresindeki başarısı tartışılmaz. Ben de bu ödülü hayatımın en güzel hatıralarından biri olarak hep saklayacağım. İyi ki varsınız ve hep var olun ❤

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.07.2022 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24