Ünlü Assolist Pınar Eliçe’den Single Sürprizi!

Maksim Gazinosu dönemlerinin ünlü assolistlerinden Pınar Eliçe, Ferdi Tayfur klasiği “Sevebilseydin” adlı yeni yıl sürpriz yaptı.

03 Şubat 2023 Cuma 09:55
3467 Okunma
Ünlü Assolist Pınar Eliçe’den Single Sürprizi!

Asaleti ve güzelliği ile sosyal medyada gazino dönemlerini yeniden başlatacağı konuşulan ünlü ses sanatçısı Pınar Eliçe, Ferdi Tayfur klasiği “Sevebilseydin” adlı yeni teklisine klip çekti ve sevenlerine yeni yıl sürpriz yaptı. Dolapdere’de bir platoda klip çeken Eliçe, dünyanın dört bir tarafından getirtilen çiçekler ile yapılan özel bir kıyafet giydi. Tolga Çam imzalı kıyafete 350 bin TL ödeyen ünlü assolist, "Çiçek açtım. Benim hep hayalim olan bir konseptti bu. İnşallah izleyicilerin beğenisini kazanır. Yeni bir yorum yeni bir tarz, kulakların pası gitsin." ifadelerini kullandı. Güzel sanatçı Pınar Eliçe, son yıllarda magazin yorumculuğundaki başarısı ile de adından söz ettiriyor ve yorumları ile magazin gündeminden düşmüyor. Pınar Eliçe, usta gazeteci Bilal Özcan ve Didem Delen'le birlikte sunduğu Beyaz Magazin programında, bu sefer kendisi ile ilgili yorumlar yaptı.

 

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 03.02.2023 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24