SİNEMA GÜZELLERİ EBRU KÜÇÜKAKAR'IN KANATLARI ALTINDA....

Usta gazeteci Hakan Solaker projesi, Şenol İpek organizasyonu ve Film-San Vakfı'nın kurumsal ortaklığında geçtiğimiz aylarda yapılan Sinema Güzeli Yarışmasında Yedisanat Akademi bünyesinde Sanat Koçluklarını Murat Özen'in yaptığı ve erkeklerde 1.liği Çağdaş Karanfilci bayanlarda ise 2.liği Miray Çelik kazanmıştı.

30 Mayıs 2019 Perşembe 09:39
1097 Okunma
SİNEMA GÜZELLERİ EBRU KÜÇÜKAKAR'IN KANATLARI ALTINDA....

Oyuncu adayları Çağdaş Karanfilci ve Miray Çelik oyunculuk serüvenine Ünlü Menajer Ebru Küçükakar ile devam edecekler.  Bu sebeple bir araya gelen oyuncu adaylarımız ve Ebru Küçükakar, karşıklıklı olarak, Menajerlik ve Basın-Pr anlaşmasına imza attılar.

Genç oyuncular bundan sonra dizi,sinema reklam gibi sektör içerisinde yer alan projelerde,  Ebru Küçükakar ile yollarına devam edecek ve boy gösterecekler. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.05.2019 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24