SERTAB ERENER TURKCELL VADİ’DE ŞARKILARI İLE ISITTI!

Yaz başından beri pek çok yıldızın sahne aldığı, Türkiye’nin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ'de Atlantis Yapım, bu sezon ikinci kez Sertab Erener’i ağırladı

24 Ekim 2022 Pazartesi 15:18
1544 Okunma
SERTAB ERENER TURKCELL VADİ’DE ŞARKILARI İLE ISITTI!

Güçlü yorumcu, sözlerine ‘Bu soğukta geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, hepinize sarılıyorum. Ben olsam kendi konserime gelmem. Helal olsun size’ diyerek hayranlarını gülümsetti. ‘Aç Sesini’ ile konserine başlayan ünlü şarkıcı, ‘Zor Kadın’, ‘Yanarım’, ‘Aşk’, ‘‘Rengarenk’, ‘Vur Yüreğim’ 'Olsun' ‘gibi 30 yıllık kariyerinin en sevilen şarkılarını peş peşe söyledi.

Sahne performansının yanı sıra sesinin her rengiyle süslediği şarkılarıyla adeta büyük bir gövde gösterisi yaptı. Erener’in seyircisinin çoşku ve enerjisi, özellikle ‘ Everyway’ parçasında tavan yaptı. 3 saate yakın sahnede kalan sanatçı herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla hafızalarda yer edinecek müthiş çoskulu bir konser yaşattı.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi, Ekim ayına 28 Ekim MFÖ konseri ile veda etmeye hazırlanıyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24