Özge Özpirinçci ile Kıvanç Tatlıtuğ, bir kez daha partner oldu.

Son olarak Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245'de başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci ile bu sefer de Show TV'de yayınlanacak olan "Aile" isimli dizide rol alacak.

15 Kasım 2022 Salı 09:50
1662 Okunma
Özge Özpirinçci ile Kıvanç Tatlıtuğ, bir kez daha partner oldu.

Rol aldıkları projelerdeki başarılarıyla isimlerinden sıkça söz ettiren Özge Özpirinçci ile Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245 isimli dizide rol aldı. Dizinin ardından eski partneri Beren Saat ile Aşıklar Bayramı filminde rol alan Tatlıtuğ, yeni sezonda "Aile" dizisinde başrol oynayacak. Tatlıtuğ'un yeni dizisindeki partneri de belli oldu.

YİNE PARTNER OLDULAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, senaryo nedeniyle Kral Kaybederse dizisiyle olan anlaşmasını noktalayan Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz S-245'de birlikte rol aldığı Özge Özpirinçci ile yeniden partner oldu. Tatlıtuğ dizide Aslan adlı kalabalık bir ailesi olan Volta gece kulübü işletmecisine hayat verecek.

PSİKOLOG DEVİN'İ OYNAYACAK

Merakla beklenen dizinin senaryosunu ise Özge Özpirinçci'nin başrolü oynadığı İlk ve Son dizisinin yazan Hakan Bonomo kaleme alıyor. Özpirinçci, dizide Aslan'ın ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüne hayat verecek. Aile dizisi Show TV'de yayınlanacak.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24