Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...

Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...

28 Mart 2022 Pazartesi 09:21
763 Okunma
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...

Bu yıl 94. düzenlenen Oscar Ödül Töreni, Los Angeles 'taki Dolby Theatre'a yapıldı. Birçok değişik anlara sahne olan Oscar'da hem Ukrayna mesajı vardı hem de Will Smith'in yumruğu. Los Angeles'ta gerçekleştirilen 94. Oscar Ödülleri'nde, En İyi Film Ödülü Coda'nın olurken, Will Smith "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Will Smith'in ödülünü almadan önce yaptığı hareket geceye damga vurdu. 

TÖRENE DAMGA VURAN AN

Chris Rock, Smith'in saçkıran hastalığı geçiren eşi Jada Pinkett Smith'in saçıyla ilgili şaka yapınca, Smith sahneye doğru yürüdü ve Rock'a vurdu daha sonra ‘Karımın adını ağzına alma’ diye bağırdı. Durum sosyal medyada bir anda gündeme oturdu. Kimi kullanıcılar kurgu derken kimi gerçek olduğunu düşündü. Smith, daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı.

Will Smith tokat | Will Smith oscar tokat izle

Ünlü oyuncunun ödül aldığı sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Smith törende özür diledi.

Will Smith hits Chris Rock on Oscars stage - BBC News

İLK OLDU

ABD'li aktör Troy Kotsur, Coda filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan ilk işitme engelli aktör oldu. Troy Kotsur, teşekkür konuşmasını işaret diliyle yaptı. En İyi Yönetmen Ödülü The Power of the Dog'ın yönetmeni Jane Campion'a verildi. Yeni Zelandalı Yönetmen, Kathryn Bigelow ve Chloe Zhao'dan sonra bu ödülü alan üçüncü kadın oldu.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 28.03.2022 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24