Nadide Sultan Flamenkoyla Esti.

Nadide Sultan, yeni teklisi olan " Kumdan Kaleler " isimli yeni klibini müzikseverlerin beğenisine sundu. Yönetmenliğini eşi Hakan Yonat'ın üstlendiği çalışmada; sevilen şarkıcı, akdeniz ve flamenko esintilerinin yer aldığı bir performans klibiyle hayranlarına seslendi.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:57
12865 Okunma
Nadide Sultan Flamenkoyla Esti.
Nadide Sultan, yeni teklisi olan " Kumdan Kaleler " isimli yeni klibini müzikseverlerin beğenisine sundu. Yönetmenliğini eşi Hakan Yonat'ın üstlendiği çalışmada; sevilen şarkıcı, akdeniz ve flamenko esintilerinin yer aldığı bir performans klibiyle hayranlarına seslendi.
Nadide Sultan'dan flamenko esintisi şarkı
Musicaan yapım şirketinden çıkarılan "Kumdan Kaleler " isimli şarkının bestesini Nedim Caner Üstün ,düzenlemesini ise Ozan Gülek yaptı.
Klipte farklı giyim tarzı ve dansıyla dikkat çeken Nadide Sultan'a klipte; flamenko dans figürleriyle bir de dansçı eşlik etti.

Hem eşim hem yönetmenim hem de yapımcım
Müzik dünyasına uzun yolda dinlenebilecek bir yol şarkısı sunduklarını dile getiren Nadide Sultan " Kıpır kıpır tam bir bahar şarkısı.İçinde ispanyol ezgilerinin de yer aldığı , özellikle sözlerinin abuk olmadığı, anlam ifade eden bir çalışmaya imza attık. Bu arada eşim Hakan Yonat yönetmenliğinin yanı sıra bu şarkımda yapımcım da oldu artık. " dedi.
*** Yeni klip link :

Haber; Fatih Sevilir 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24