MERVE AKINCI'NIN İKİNCİ TEKLİSİNDE ARABESK ESİNTİLER

Televizyon ekranlarının ve özel gecelerin ünlü sunucusu Merve Akıncı, ikinci tekli şarkısıyla müzik severlerle buluştu. “Dayan” isimli şarkının söz ve müziği Mustafa Arapoğlu imzası taşırken, aranjör koltuğunda da yine usta müzik adamı oturdu.

04 Nisan 2023 Salı 11:33
1097 Okunma
MERVE AKINCI'NIN İKİNCİ TEKLİSİNDE ARABESK ESİNTİLER

Dayan” isimli eserin klip çalışması, Diyarbakır'da bulunan 16.yüzyıldan kalma, adeta bir sanat eseri görüntüsü olan Hevsel bahçelerinde  ünlü yönetmen İdris Haydar tarafından Merve Akıncı performansı ile yapıldı.

İlk tekli çalışmasındaki pop müzik tarzını arabesk müziğe kaydırdığı da görülen Merve Akıncı “Aslında ben, Okuduğum bilişim bölümünün dışında ek olarak Türk Sanat Müziği eğitimi de aldım. Oradan zaten Sanat Müziği ve Arabesk’e ayrı ilgim oldu. Birazda zor bir dönemden geçiyoruz. Duygular yoğun insanlar hassas. Böyle bir eserin, yüreklerde ayrı bir yer edineceğini düşündüm. Toplum seviyor bu tarzı, ama genel esasta, daha keyifli ya da akustik aşk şarkıları söylüyorum” dedi.

Yaz aylarının gelmesiyle hazırladığı diğer eserleri de arka arkaya çıkaracağını dile getiren Merve Akıncı, yaptığım her iki işte de başarıma güveniyorum bu sebeple de birbirine köstek değil destek olacak branşlar sonuçta sahnedeyim vurgusunu yaptı. Sahne performansı için çalışmalarına başladığını sözlerine ekleyen Merve Akıncı, yazın sahnelerde olacağını da duyurdu.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24