"Keman Ağıtları” Sinema Filminin Çekimleri Start Alıyor

Yapımcılığını Feza Filmin üstlendiği senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Tanrısever’in , görüntü yönetmenliğini Bosnalı Mirsad Heroviç’in yaptığı “Keman Ağıtları” sinema filminin başrollerini Tarık Tanrısever , Asena Keskinci paylaşıyor.

25 Haziran 2019 Salı 16:24
960 Okunma
"Keman Ağıtları” Sinema Filminin   Çekimleri Start Alıyor

Diğer oyuncular  Soydan Soydaş, Aycın Tuyun , Aslı Erdemir , Barış Hayta , Arzu Budak, Yaşar Alptekin ve  Haldun Boysan… Film ekibi bir araya geldi.

Yapımcı yönetmen Mehmet Tanrısever’in önderliğinde kostüm provası yapıldı. Kostüm  provası sonrası oyuncularla birlikte yemeğe geçildi yemek sonrası  toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Filmin Hikayesi

Mehmet (Tarık Tanrısever) ünlü bir müzisyen olduğu hayatının baharında geçirdiği büyük bir kaza sonunda tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Bu yeni yeni hayat biçimi Mehmet’i olgunlaştırken hayatına girecek olan zihinsel engelli Seher ( Asena Keskinci) ile birbirlerinin can yoldaşı olurlar ama kader onları beklenmedik bir maceraya sürükleyecektir.    

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24