Kaan Yıldırım - Pınar Deniz Elele!

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım hakkındaki aşk dedikoduları doğrulandı. Çift, Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele geldi

07 Eylül 2022 Çarşamba 09:53
1558 Okunma
Kaan Yıldırım - Pınar Deniz Elele!

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkından ilk fotoğraflar geldi. Oyuncu çift, Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserinde görüntülendi.

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım hakkındaki aşk dedikoduları doğrulandı. Çift, Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele geldi. 

KEYFİMİZ ÇOK YERİNDE"

SON DAKİKA! Pınar Deniz Kaan Yıldırım el ele görüntülendi! Kaan Yıldırım ve Pınar  Deniz sevgilileri, yaşları, hayatları! İşte o fotoğraf! - Son Dakika  Magazin Haberleri

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Kaan Yıldırım, "Her şey gayet yolunda, keyfimiz çok yerinde…" açıklamasını yaparken, Pınar Deniz ise, "Her şey güzel gidiyor." dedi.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 07.09.2022 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24