Hadise boşanma davasının ardından Mehmet Dinçerler'i sildi!

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler, boşanıyor. Önceki gün Dinçerler'e dava açan ünlü şarkıcı, bu hamlesinin ardından iş insanını sosyal medya hesaplarından sildi. Hadise, yaşananların ardından konuyla alakalı açıklama da yaptı.

15 Eylül 2022 Perşembe 10:05
1086 Okunma
Hadise boşanma davasının ardından Mehmet Dinçerler'i sildi!

Hadise ve insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmıştı. Çift, mayıs ayında da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikili, krizi aşamadı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

ÖNCE DAVA AÇTI, SONRA SİLDİ!

Geçtiğimiz günlerde eşi ile evlerini ayıran ünlü şarkıcının dün ise Dinçerler'e boşanma davası açtığı öğrenildi. Hadise, bu hamlesinin ardından Mehmet Dinçerler'i sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Ayrıca 'Dinçerler' soyadını silen Hadise, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da profilinden kaldırdı.

Hadise, Mehmet Dinçerler'i sildi! Boşanma davasının ardından... Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu? - Son dakika magazin haberleri

HADİSE'DEN AÇIKLAMA

Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

KARŞI HAMLE

Mehmet Dinçerler'den de karşı hamle gecikmedi. İş insanı da Hadise'yi sosyal medya hesabından takipten çıkarak, birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde, İzmir'de konser vermiş ve "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken duygusal anlar yaşayarak, gözyaşlarına boğulmuştu.

Hadise'nin evlilik rüyası bitti! Karı-koca karşılıklı yüzük attı "Annelik  heyecanı yarıda kaldı"

YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI

Dinçerler de geçtiğimiz günlerde yeni mekanının açılışını gerçekleştirmişti. Bu özel günde Dinçerler'in yanında eşi Hadise yoktu. Hadise'nin gözyaşlarının ardından Dinçerler'in parmağında alyansının da olmaması "ayrılık" dedikodularını da beraberinde getirmişti.

Son dakika: Hadise'nin yüzüğü ailedeki krizi büyüttü! Mehmet Dinçerler... -  Magazin haberleri

"HER ŞEY YOLUNDA"

Söylentilerin ardından Hadise'nin yakın çevresindeki bir kaynak, “Her şey yolunda” diyerek, söz konusu iddiaların "gerçek dışı" olduğunu belirtmişti. Ancak yeni bir iddia daha ortaya atılmıştı.

"ÇOCUK KRİZİ"

Dinçerler'in çocuk istemesine rağmen Hadise'nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya henüz sıcak bakmadığından dolayı çiftin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edilmişti. Annelerinin ikiliyi barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği de basına yansımıştı.

Çıkan iddiaların ardından Hadise'den açıklama gelmişti. Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; ısrarla yapılan yalan 'hamilelik' haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için tedavi de görmüyorum. Bilginize...

"DOĞUM GÜNÜ" SESSİZLİĞİ

Yakın zamanda eşiyle de görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününe dair bir paylaşımda bulunmamıştı.

Hadise'nin evlilik yüzüğünün 3.133.280 TL olduğu iddia edildi - Magazin  Haberleri - Milliyet

YÜZÜĞÜ DAVAYA KONU OLMUŞTU

Hadise ile Mehmet Dinçerler, evlilik kararını sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcının yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş insanının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin!" demişti.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24