Gizem Güven ve Caner Turp boşanıyor: "Geçmişimize olan saygımız baki kalacaktır"

2020 yılında evlenen Caner Turp - Gizem Güven çifti, boşanma kararı aldı. Ortak bir açıklama yayınlayan ikili, "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" dedi.

10 Şubat 2022 Perşembe 09:50
1457 Okunma
Gizem Güven ve Caner Turp boşanıyor: "Geçmişimize olan saygımız baki kalacaktır"

'Sihirli Annem' ve 'Selena' dizilerinde canlandırdığı karakterlerle ünlenen oyuncu Gizem Güven (28), iki yıl önce dünyaevine girmişti. Güven, futbolcu sevgilisi Caner Turp (29) ile nikah masasına oturmuştu.

Genç oyuncu, Siverek Belediyespor takımında forma giyen eşi ile evliliğini sonlandırma kararı aldı. Güven ve Turp, birlikte ortak bir açıklama yayınlayarak boşanacaklarını duyurdu.

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanma  kararı aldı! - TELEVOLE

ÇİFTTEN ORTAK AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu ve futbolcu eşi, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları gönderide şu ifadeleri kullandı: "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup, anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Ünlü oyunu Gizem Güven ile evlenen Caner Turp kimdir, kaç yaşında? Caner  Turp mesleği ne, nereli? - Medya Haberleri

Nikah sonrası Bodrum'a giden çiçeği burnunda çift, balayı pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Güven, eşi ile birlikte yer aldığı bu kareyi "Birlikte kaybolmak için güzel yerler bulalım" notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24