Ercan Saatçi hastaneden duyurdu: Hüsnü Şenlendirici iyileşiyor

Bağırsak kanserine yakalanan ve geçtiğimiz haftalarda ameliyat olan Hüsnü Şenlendirici'den haber var. Ercan Saatçi, Hakan Altun ile birlikte Şenlendirici'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti: Kardeşimizin gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür

12 Nisan 2023 Çarşamba 09:14
3070 Okunma
Ercan Saatçi hastaneden duyurdu: Hüsnü Şenlendirici iyileşiyor

Geçtiğimiz haftalarda bağırsak teşhisi konulan klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, ardından apar topar ameliyata alınmıştı. 

"BİRKAÇ GÜN DAHA HASTANEDE OLACAĞIM" DEMİŞTİ

Tedavisi devam eden Hüsnü Şenlendirici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumuyla ilgili bilgi vermiş ve "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim; geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım" demişti. 

Ercan Saatçi hastaneden duyurdu: Hüsnü Şenlendirici iyileşiyor.

Ercan Saatçi'den ilk görüntü: Hüsnü Şenlendirici iyileşiyor - Magazin haberleri

Bağırsak kanserine yakalanan ve geçtiğimiz haftalarda ameliyat olan Hüsnü Şenlendirici'den haber var. Ercan Saatçi, Hakan Altun ile birlikte Şenlendirici'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti: Kardeşimizin gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür

Geçtiğimiz haftalarda bağırsak teşhisi konulan klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, ardından apar topar ameliyata alınmıştı. 

"KARDEŞİMİZ GAYET İYİ"

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Ercan Saatçi, "Kardeşimizin gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür. Gelmiş geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24