‘EN DERİNDEN’ DİNLEYİCİ İLE BULUŞTU.

Yeni dönemin başarılı şarkı sözü yazarı GLS, 5 şarkılık EP’si ASEO’nun ilk teklisi En Derinden 22 Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda video klibiyle beraber dinlemeye ve izlemeye açıyor.

18 Nisan 2023 Salı 13:00
3753 Okunma
‘EN DERİNDEN’ DİNLEYİCİ İLE BULUŞTU.

GLS’nin tüm söz ve müziklerine imza attığı EP’sinin Prodüktör koltuğunda; yaptığı her işle büyük başarılar elde eden Volga Tamöz yer alıyor.

Üretim kısmında başarılı prodüksiyonlara ve şarkılara imza atan önemli bir isim; GLS. Kendine has tarzıyla, müziğindeki ve sözlerindeki dinamikleri uyumlu bir şekilde harmanlıyor.

Türk Pop’unun önemli isimleri Nilüfer, Bengü, Ferhat Göçer gibi isimlerin yanı sıra yeni dönemin star adaylarının da prodüksiyonlarında sıklıkla rastladığımız GLS, pandemi dönemi ve sonrası dünyadaki sosyolojik psikolojik ve fiziksel dönüşümün insanlar üzerindeki etkilerini, insanın iç iklim dönüşüm evrelerini yazdı ve kayıtlarını tamamladı.

Doğanın iyileştirici gücünün karşısında insanlığın geldiği noktadan rahatsızlık duyan ve en derinden dönüşüm için çağrıda bulunan GLS, video içeriğinde maskelerden kurtulmaya ‘çocukluğumuzdaki kalbimiz ile el ele’ olmaya umuda davet etti. 1’i çocuk 1’i ana cast olan toplam 62 kişinin çalıştığı set, Sözmentor yönetmenliğinde Arnavutköy’de ormanda 16 saatte tamamlandı.

GLS & Bodrum Belediyesi İklim Müdürlüğü iş birliği

GLS, dünyanın en büyük tehdit konusu haline gelen iklim sorunlarına karşı yüksek duyarlılığa sahip. Doğup büyüdüğü Bodrum’da çocukluğundan bu yana sanatsal faaliyetlerde birçok kere başarı hikayeleri yazmış, maddi ve manevi destek sağlamış, birçok konuda farkındalık yaratmış ve değişime katkı sağlamıştır. Bu dönemde de temsil ettiği değerlerden biri olan yeşil hareketler için, güçlü kalemiyle yazdığı şarkılarla Avrupa Birliği İklim Adaptasyon sürecinde var olup, sanatın gücünden yararlanarak farkındalığı artırmak adına proje geliştirmek üzere Bodrum Belediyesi İklim Müdürlüğü ile iş birliğinde.

Kraliçenin gücünden ilham aldı: ‘TOMRİS’

Uluslararası başarılara sahip Türk modacı Erkan Demiroğlu (ED) Saka Türklerinin Savaşçı Hükümdarı TOMRİS’ten ilham alarak hazırlamış olduğu koleksiyonunu ASEO’nun En Derinden dönüşümündeki güce teslim etti. ‘Kadının Gücü ve En Derinden Dönüşüm’ temalı fotoğraf çekimi Tayfun Çetinkaya tarafından gerçekleştirildi.

İletişim

Emre Duymaz

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.04.2023 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24