Duygu Çakmak, Dünyaca Ünlü Fotoğrafçıya Poz Verdi!

Duygu Çakmak, Dünya çapında bir çok ajansın dikkatini hızla çeken başarılı mankenlerden birisi. Yakın zamanda Bahreyn, Dubai ve Katar'a gideceğini duyuran ünlü manken, ünlü fotoğrafçı Said Mhamad ile bir araya geldi.

17 Aralık 2021 Cuma 11:57
1030 Okunma
Duygu Çakmak, Dünyaca Ünlü Fotoğrafçıya Poz Verdi!

Duygu Çakmak Dünyaca Ünlü Fotoğrafçıya Poz Verdi. Ünlü Manken Duygu Çakmak, Said Mhamad ile bir araya geldi

Adile Sultan Kasrında gerçekleşen yaklaşık 6 saat süren bu çekimde Aksa Moda için Burak Öget ve Hatice Dişbudaklı'nın tasarladığı gelinlikleri giyerek objektifler karşısına geçen Duygu Çakmak, dünyaca ünlü birçok isim ve marka ile çalışan Lübnanlı fotoğrafçı Said Mhamad ile bir araya geldi.

Duygu Çakmak, geçtiğimiz ay Umman’a giderek yurtdışındaki bir çok ajansın dikkatini çekmişti ve yakın zamanda Dubai, Bahreyn ve Katar gibi ülkelerde de mankenlik yapacağını duyurdu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.12.2021 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.