DEV ORGANİZASYON: ‘’MY FEST GERMANYA’’

Türkiye’den Almanya’ya göçün bu yıl tam 60.yılı kutlanmakta. Türk-Alman dostluk ilişkilerinde büyük bir öneme sahip olan bu tarih, 29 Mayıs 2022 Frankfurt Offenbach’tagerçekleşecek dev bir organizasyonlakutlanıyor. 

29 Mart 2022 Salı 12:59
917 Okunma
DEV ORGANİZASYON: ‘’MY FEST GERMANYA’’

Pandemi sonrasında Avrupa’da geçekleşecek en büyük organizasyon olan bu festival, Sipan Babur Production tarafından düzenlenmektedir. Yaklaşık 10.000 kişinin katılması beklenen My Fest Germanya’daTürkiye’nin en önde gelen sanatçılarından; İREM DERİCİ, MUSTAFA CECELİ, RAFET EL ROMAN, SEFO, BURAK & KURTULUŞ, İLYAS YALÇINTAŞ, TUĞÇE KANDEMİR gibi isimlerin sahne alacak. Konserin sunucusu ise Almanya’nın ünlü komedyenlerinden ÖZCAN COŞAR olacak.

Büyük bir coşku ile kutlanacak olan bu festival; Türk-Alman dostluğunu perçinleştirmek adına büyük bir önem taşımaktadır. Uzun süren Pandemi süreci sonrasında büyük moral ve motivasyon kaynağı olacak, siyaset ve sanat dünyasından önemli isimlerinde eşlik edeceği bu muhteşemfestivale hepinizi bekliyoruz.

Suat Ünal

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.03.2022 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.