Deniz Seki’nin Röportajı Gündem Oldu!

Deniz Seki severleri röportaja büyük ilgi gösterirken yıllar sonra gelen itiraf ile şaşkınlıklarını gizleyemedi.

09 Ağustos 2023 Çarşamba 13:47
15123 Okunma
Deniz Seki’nin Röportajı Gündem Oldu!

Deniz Seki geçtiğimiz günlerde Göktürk Dergisi’ne röportaj vermişti. İşini aşkla yaptığından bahsederek kendisine ait bir günün nasıl geçtiğinden bahsetmişti.

Röportajda ‘Doyamadım’ şarkısını Okan Bayülgen’e değil çok genç yaşta kaybettiği babası için yazdığını söyledi.

1- Şarkılarınız da yaşanmışlık hikâyelerin olduğunu biliyoruz. En çok ayırdığınız sizde yeri ayrı olan şarkınız ve hikâyesini öğrenebilir miyiz?

-“Doyamadım” şarkım benim için çok özel bir şarkı. Herkes onu dinlediğinde Okan Bayülgen’e yazdığımı düşündü, oysa ben o şarkımı çok erken kaybettiğim babam için yazmıştım.

Bu soruya bu cevap röportajın en önemli cevabı oldu. Ayrıca hayatının dönüm noktasından da bahseden Deniz Seki’nin sadece Göktürk Dergisi’nin 23. Sayısında olan röportajı Dergilik uygulamasında E-Dergi olarak yayınlandı.

İletişim:

@gokturkdergisi

0212 322 17 07

0541 271 24 48 

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.08.2023 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24