AZERBAYCAN KAHRAMANLARINI BEYAZPERDEYE TAŞIYOR

Azerbaycan halk kahramanlarını onlara yakışır bir şekilde beyazperdeye taşıyarak unutturmuyor ve her daim hatırlanmalarını önemsiyor.

04 Nisan 2023 Salı 12:10
954 Okunma
AZERBAYCAN KAHRAMANLARINI BEYAZPERDEYE TAŞIYOR

2010 yılında Azerbaycan silahlı kuvvetlerinin askeri olan Mübariz İbrahimov, Ermenistan savaşındaki kahramanlıklarıyla halkın gönlüne girdi ve bugün hayatı sinemaya taşındı. Yapımcılığını ve senarist  olan Nicat Manalı nın yaptığı, yönetmen koltuğunda Natiq Navruzov’un oturduğu “MÜBARİZ” isimli sinema filmi çekimler, tamamlandı ve tanıtım toplantısı Bakü’de yapıldı.

Türk yapımcı Murat Yontan’ın destek verdiği “MÜBARİZ” isimli sinema filminin tanıtım toplantısına da katıldı. Sinemanın başarılı yapımcısı Murat Yontan yanında yine işinin başarılı ismi Yalçın Çoban, “MÜBARİZ” isimli yapımda uygulayıcı yapımcı olarak yer aldı. 6 Nisan tarihinde gösterime girecek olan “MÜBARİZ” isimli sinema filmi için Murat Yontan “Böyle halk kahramanlarını beyaz perdeye taşıyarak ölümsüz kılmak bu işi yapan biri olarak bizi gururlandırıyor. Yapımcı ve yönetmen ile birlikte uygulayıcı yapımcımız Yalçın Çoban güzel bir iş çıkardılar, bu işe destek vermek benim içinde onur verici oldu” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24