4'lü çıktı rap karıştı

Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” şarkısıyla başlayan rap savaşları, Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero’nun dün yayınlanan “Fight Kulüp”üyle daha da kızıştı.

30 Temmuz 2019 Salı 10:18
1022 Okunma
4'lü çıktı rap karıştı

Hayranlar karşı karşıya

Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero’nun “Fight Kulüp” şarkısı dün dijital platformlarda yayınlandı. Şarkı birkaç saat içinde Twitter’ın trend topic listesinde zirveye oturdu. Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” şarkısına yanıt olarak algılanan “Fight Kulüp”, ünlü rap’çilerin hayranlarını karşı karşıya getirdi. Norm Ender’i sevenler şarkıyı “dislike” (beğenmedim) yağmuruna tuttu.

Ben Fero birkaç gün önce attığı tweet’le şarkının herhangi birine yanıt olmadığını, geçen ay kaydedildiğini açıklamıştı: “Haziran ayının başında Ezhel’i ziyarete Berlin’e gittim. Sercan (Ezhel) bana Killa Hakan ve Ceza ile bir şarkı yapacağını söyledi. Sağ olsun beni de davet etti. Hakan Abi abiliğini yaptı, istersem benim de eşlik edebileceğimi söyledi. Şeref duyup elimden geleni yaptım.”

İlk yanıt Ezhel’den

Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” şarkısı çıktıktan sadece bir gün sonra, Ezhel’den sürpriz bir hamle geldi. Ezhel, Norm Ender’in sivri çıkışına mayıs ayında yaptığı “Lolo” şarkısıyla yanıt verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24