Eyüpsultan Belediyesi'nden Lise Son Öğrencilerine Eğitim Desteği!

Eyüpsultan Belediyesi haznesinde Lise son sınıf eğitimi gören öğrencilere "Eğitime Katkı Payı" fonu altında yapılan para yardımı dağıtılmaya başlandı.

13 Ocak 2022 Perşembe 16:12
5128 Okunma
Eyüpsultan Belediyesi'nden Lise Son Öğrencilerine Eğitim Desteği!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin eğitimlerine destek olmak amacıyla 500 TL eğitime destek paylarını vermeye başladı.

Dün (13 Ocak Perşembe Günü) Kemerburgaz'daki Halis Kutmangil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultan Belediyesi çalışanları, öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğrencilere 500 TL'lik eğitime destek payları dağıtıldı. Öğrencilerin bazıları destek payını bizzat Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'den aldı ve birlikte fotoğraf çekildiler.

Eğitim destekleri, Eyüpsultan sınırları içerisinde bulunan MEB'e bağlı tüm liselerin son sınıfında okuyan 3 bin 237 öğrenci ile Eyüpsultan’da ikamet edip farklı ilçelerdeki liselerin son sınıflarında okuyan yaklaşık 900 öğrenciye veriliyor.

Başkan Deniz Köken eğitime destek paylarını, okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettikten sonra gönüllü öğrencilere bizzat kendisi dağıtıyor, kalan öğrenciler ise sınıflarında teslim alıyor.

Eğitime destek paylarının dağıtımı 13 Ocak Perşembe günü (Dün) Alibeyköy'deki Eyüpsultan Vatan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla başladı ve hemen ardından Kemerburgaz Halis Kutmangil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.

HER ZAMAN GENÇLİĞİMİZİN YANINDA DURACAĞIZ”

Başkan Deniz Köken öğrencilere verdiği destekle ilgili değerlendirmede bulunarak, "Eyüpsultan'da yaşayan lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlattığımız eğitime destek payı dağıtımına devam ediyoruz. Biz, her zaman gençliğimizin yanında duracağız" dedi.

Lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteği başladı

“EĞİTİMLE İLGİLİ TALEPLERİNİZİ ÖNEMSİYORUM”

Başkan Deniz Köken, Vatan Anadolu Lisesi'ndeki öğrencilere 'birbirini dinlemenin önemine' vurgu yaparak başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Daha önce okulunuza söyleşiye gelmiştim. Test kitabı istemiştiniz. Biz her şeyi yerinde görüp dinlemek istiyoruz. Gençlerin, vatandaşların arasında daha fazla oldukça sorunları yerinde duyabilme, görebilme imkanı oluyor. Birbirimizi dinleme imkanı oluyor.

Özellikle eğitimle ilgili bizden taleplerinizi önemsiyorum. Şimdi, yine sizlerden gelen talepler üzerine eğitim yardımlarını dağıtıyoruz.

Derdimiz; bölgenin eğitim seviyesi yükselsin, Eyüpsultan bölgesinin liselerinden mezun olan çocuklarımız iyi okullara gitsinler. Bölgemiz, hem eğitimde hem de sporda tercih edilen ilçe olsun. Yakın zamanda inşallah bunları göreceğiz. Bunlar sizlerin ve öğretmenlerimizin gayreti, desteği, önerileri ile oluyor. Eğitim yardımlarınız hayırlı olsun. Sizlere pandemisiz, nice güzel günler temenni ediyorum"

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.01.2022 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.