''Yılın Gönüllü ve Başarılı Hukukçusu'' Av. Bilal Çelik

Göktürk Dergisi'nin bu yıl 3.sünü düzenlediği Yılın En'leri Ödül Törenin de ödüller sahiplerine kavuştu. Av. Bilal Çelik özellikler kadın cinayetleri konusunda vermiş olduğu özveri ile Yılın Gönüllü ve Başarılı Hukuçusu olarak ödülünü aldı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 09:24
1287 Okunma
''Yılın Gönüllü ve Başarılı Hukukçusu''  Av. Bilal Çelik

Ülkemizde yaşanan ve ne yazık ki artışını sürdüren Kadın Cinayetleri toplum tarafından üzüntü ile karşılanıyor. Çaresiz kaldığımız, uzaktan izlediğimiz, bizim de başımıza gelir mi düşündüğümüz dönemlerdeyiz. 

Av. Bilal Bey Kadın Cinayetleri ya da Mağdur edilmiş kadınlara gönüllü olarak davalarına bakmıştır. Bu anlamda kadınlara büyük destek olmuş ve birçok davasında da başarı elde etmiştir. Ülkece yaşanan bu durumdan kendisi de oldukça üzüntülü olduğunu söylemiş, elinden geleni yapmaya devam edeceğini de belirtmiştir. 

Kendisinin birçok tv kanalında işi ile ilgili söyleşileri, bilgilendirmeleri ve birçok da dergi gazete gibi yazılı basında da köşe yazıları bulunmaktadır. 

Yapılan anketler sonucu aldığı ödül de işine verdiği özverinin ve başarısının simgesi olmuştur.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.11.2021 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24