Yeni haftada yağışlara dikkat! Meteoroloji’den uyarı…

Meteoroloji tarafından yeni haftaya dair yayınlanan hava durumu tahminlerine göre yurtta sağanak yağış aralıklarla etkili olacak. Bugün özellikle kuzey şehirlerimizde kendini gösterecek yağışlar hafta ortasında tüm yurda yayılacak.

16 Ekim 2023 Pazartesi 10:16
17030 Okunma
Yeni haftada yağışlara dikkat! Meteoroloji’den uyarı…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava tahminlerini yayınladı. Yurtta bu hafta yağışlar etkili olacak, özellikle çarşamba günü sağanak yağış birçok şehrimizi saracak. Hafta ortasında etkisini yitirecek olan yağışlı hava adım adım yurdu terk edecek. Haftanın son günlerinde güneşli bir hava hakim olacak.

YAĞIŞLAR SICAKLIĞI DA DÜŞÜRECEK

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve doğusu ile Adana’nın ve Hatay’ın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karadeniz kıyı kesimi ile Sakarya, Van, Ağrı ve Bitlis çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Yağış alan yerlerde havanın 2 ila 4 derece düşüş yaşayacağı tahmin ediliyor.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24