Son dakika: Rusya Kramatorsk kentinde bulunan tren istasyonunu vurdu! En az 30 ölü, çok sayıda yaralı

Ukrayna devlet demiryolu şirketi, Rusya'nın, Ukrayna'nın doğusundaki Kramatorsk kentinde bulunan tren istasyonunu roketle vurduğunu duyurdu. Sivillerin tahliyesi için kullanılan tren istasyonunda en az 30 kişinin hayatını kaybettiği, 100'den fazla kişinin de yaralandığını bildirildi.

08 Nisan 2022 Cuma 11:52
700 Okunma
Son dakika: Rusya Kramatorsk kentinde bulunan tren istasyonunu vurdu! En az 30 ölü, çok sayıda yaralı

Ukrayna devlet demiryolu şirketi iki Rus roketinin Kramatorsk'taki tren istasyonuna isabet ettiğini ve can kaybına yol açtığını söyledi.

EN AZ 30 ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI

Ukrayna Devlet Demiryolları (Ukrzaliznytsia) Müdürü Oleksandr Kamyshin yaptığı açıklamada, Kramatorsk tren istasyonuna gerçekleştirilen saldırıda  en az 30 kişinin hayatını kaybettiğini, 100'den fazla kişinin de yaralandığını bildirdi.

Son dakika: Rusya Kramatorsk kentinde bulunan tren istasyonunu vurdu En az 30 ölü, çok sayıda yaralı

SİVİLLERİN TAHLİYESİ İÇİN KULLANILIYORDU

Ukrayna'nın doğusunda yer alan tren istasyonu sivillerin tahliyesi için kullanılıyor.  Söz konusu tren hattı Lavyansk, Kramatorsk ve Lyman gibi şehirler için 'tek çıkış yolu' olarak biliniyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24