Son dakika: Hatay'da orman yangını! Bazı evler tahliye edilirken, Bodrumda alevler yeniden yükseldi.

Hatay'da çıkan orman yakını yerleşim yerlerine kadar indi. Evler tahliye ediliyor. Bodrumda ise alevler yeniden yükselirken Marmaris de alevlere teslim oldu. Marmaris araç trafiğine kapandı.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 14:16
496 Okunma
Son dakika: Hatay'da orman yangını! Bazı evler tahliye edilirken, Bodrumda alevler yeniden yükseldi.

Antakya'ya bağlı Bağrıyanık Mahallesi'nin ormanlık alanında, saat 13.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlere Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri müdahaleye başladı. Bölgedeki bazı evler de tahliye edildi. Paniğe neden olan yangında evlerini terk eden çocukların, kuşlarını ve oyuncaklarını da yanlarına alması dikkat çekti. Alevlere müdahale sürüyor.

Marmaris'te yangına müdahaleler hem havada hem de karadan devam ederken, alevler Marmaris-Datça karayoluna yaklaştı. Trafiğe kapatılan karayolunda, bir süre sonra araçların kontrollü olarak geçişine izin verildi.

Hala çıkan yangınların kontrol altına alınamadığını ve bunda rüzgarın da etkisinin olduğunu söylebiliriz.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24