Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti

Yaklaşık iki ay önce Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ve meslektaşı Korcan Kol, önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Oyuncular, fit vücutlarıyla dikkat çekti.

28 Haziran 2022 Salı 17:27
1240 Okunma
Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti

Selen Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda sözü Zafer Kerey'e, müziği Turgay Saka'ya ait yeni teklisi 'Abbas'ı müzikseverlerle buluşturmuştu. Özel hayatıyla magazin gündeminde olan sanatçı, yeni şarkısının tanıtımı için önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda basın mensuplarıyla bir araya gelmişti.

"ERKEKLER ÇOK MU KÖTÜ?"

Yeni imajı ve peruğuyla dikkat çeken Gürgüzel, "Bu klipte güzel bir mesaj vermek istedim. Erkeğe topuklu ayakkabı giydirdik, erkek örgü ördü, erkek başörtüsü taktı. Sadece kadın bedeni hakkında konuşmayı, düşünmeyi bir kenara bırakıp, erkek bedeninin de aslında ifşa edildiğini ama kimsenin bununla ilgili bir şey söylemediğini düşünmesi lazım. Bir sürü ünlü starımız üstü açık, gayet güzel kaslarıyla çıkıyor. Kimse bunlara bir şey söylemiyor ama kadın özgürce kendisini ortaya koyduğu zaman kötü oluyor. Bunun artık bitmesi gerekiyor çünkü ben karşı cinsin ahlakını korumak için kendimi kapamak zorunda değilim. Erkek zihniyeti kadına terbiye ile bakmayı öğrenecek ki ondan sonra kadın da kendini korumak zorunda kalmayacak. Niye erkekler çok mu kötü, çok mu sapkın ki, kadın sürekli kendini kapamak zorunda kalsın? Kadın istediği gibi olsun, erkek de ahlaklı olsun ve kadına bakmasın" ifadelerini kullanmıştı.

Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti

"ALKAN SOYADINI ÇABUK SİLİN"

Klip çekiminde, gazetede Selen Görgüzel Alkan yazısında 'Alkan'ın üstünün karalanması dikkatlerden kaçmamıştı. Bu yöndeki soru üzerine Görgüzel, “Oradaki manken arkadaşlarımızın olduğu bir karede görünüyor. Bizim sanat ekibimiz bastırmış bunu. Son dakika fark ettim, 'Çabuk silin' dedim. Yoksa bir gönderme falan değil. Asla birilerine gönderme yapmam” demişti.

"AYNI ÇATI ALTINDA BİR ERKEKLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Anlaşmalı olarak boşanan 43 yaşındaki şarkıcı, “Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna şu cevabı vermişti:

Şu anda aşka ihtiyaç duymuyorum ama bu işler kader, kısmet. Hayat bize ne getirir bilemeyiz. Yalnızlığa biraz alıştım gibi ama tekrardan aşık olmak, hayatı paylaşacağım bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Evlilik düşünmüyorum. Aynı çatı altında bir erkekle tekrar yaşamak istemiyorum.

"İLK BOŞANAN BEN DEĞİLİM"

Görgüzel'e, Hamdi Alkan ile ayrılığı sonrası "ünlü yönetmenin yurt dışında yaşayan kızı Zeynep Alkan’ın kendisine sadece bir mesaj attığı" haberleri de hatırlatılmıştı.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapan sanatçı, “Hiçbir şekilde artık eski evliliğimle konuşmayacağım. Yaşandı bitti. Güzeldi, geçti. Zaten birçok detay konuşuldu, artık konuşmak istemiyorum. Herkesin yolu açık olsun. Zaten kararlar da herkesin daha iyi yaşaması, daha mutlu yaşamak için alınan şeyler. Bu yüzden de artık bu konu hakkında konuşmayacağım. İlk boşanan da ben değilim sonuçta”" açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan Selen Görgüzel, “Yalnızlıktan çabuk mu sıkıldınız?” sorusunu ise “Yok daha sıkılmadım. Daha var” şeklinde cevaplamıştı.

Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti

SAHİLDE SPOR YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sezonu açan Selen Görgüzel, son olarak meslektaşı Korcan Kol ile birlikte Çeşme'de yer alan ünlü bir plajda objektiflere takıldı. İkiliye, ünlü marka danışmanı ve fotoğrafçı Selim Akar da eşlik etti.

Ünlü isimler, fit halleriyle tüm bakışları üzerlerinde topladı.

Sahilde spor yapana Görgüzel ile Kol, daha sonra denize girerek, birbirlerine su atıp şakalaştı. İkili, deniz sonrası duş aldıktan sonra localarına gittiler.

Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24