Özlem Conker: Oyunculuğu bırakmadım

2000 yılında yayımlanan 'Kurşun Kalem' ve 'Vasiyet' (2001) dizilerinin ardından asıl çıkışını 'Kınalı' Kar'la yapan oyuncu Özlem Conker, 'Karagül'de rol aldı. Son olarak 'Payitaht Abdülhamid' adlı dizide rol alan Özlem Conker, oyunculuğu bıraktığına dair çıkan haberler hakkında konuştu.

07 Temmuz 2022 Perşembe 10:38
1202 Okunma
Özlem Conker: Oyunculuğu bırakmadım

Ünlü oyuncu Özlem Conker, 2017-2020 yılları arasında kadrosunda yer aldığı Payitaht Abdülhamid'in ardından ekranlardan uzak. "Oyunculuk anlamında dinlenirken boş durmak istemedim" diyen Conker, üniversite sınavlarına girip, kazandı. Çok izlenen projelerde yer alan ünlü isim, bölümümü bitirdikten sonra oyunculukla birlikte bu mimari restorasyon mesleğini yapmak istiyor.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, "Üniversitede Ne Okuyor?" başlığı ile Özlem Conker'in açıklamalarını köşesine taşıdı. İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısı...

"Oyuncu Özlem Conker’i tanıdığımda 20’li yaşların sonundaydı. 2002-2004 yılları arasında her bölümü reyting rekorları kıran Kınalı Kar dizisinde oynuyordu.

Sonrasında da birçok projede yer aldı. Bunlar arasında en uzun soluklu olanları Karagül ve Payitaht Abdülhamid’di. 2013-2016 arasında Gaziantep’te çekilen Karagül’de Narin Mercan'ı oynadı, 2017’de girdiği Payitaht Abdülhamid’de 2020’ye kadar Bidar Kadınefendi rolündeydi.

TRT 1’de yayınlanan diziden bu yana ekranlarda olmayan Özlem Conker’le karşılaşınca yeni bir projesi olup olmadığını sordum. 'Artık başka bir projenin içindeyim, ama dizi ve film sektörüyle ilgili değil bu' dedi.

Özlem Conker: Oyunculuğu bırakmadım

Oyuncu böyle bir yanıt verince gel de, ‘Neymiş o?’ diye merak etme. Merakımı gidermek için sorunca bu kez şöyle dedi:

'Önce Karagül, ardından Payitaht Abdülhamid gibi yıllarca süren uzun soluklu dizilerle ekranda olunca, biraz yüzümü dinlendirmek istedim. O yüzden Payitaht Abdülhamid’de işim bitince bir dinlenme süresi verdim kendime. Oyunculuk anlamında dinlenirken boş durmak istemedim. İç mimarlık okumak istiyordum. Üniversite sınavlarına girip, Bilgi Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü kazandım. Girdiğim bölüm iki yıllık. İlk yılım olmasına rağmen, bayağı yoğun geçiyor.

Özlem Conker: Oyunculuğu bırakmadım

AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİ

Özlem Conker, geçtiğimiz günlerde Etiler Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Conker, “Şu an bambaşka şeyler yapıyorum” dedi.

Özlem Conker: Oyunculuğu bırakmadım

"ŞU AN OKUYORUM"

Oyunculuğu bıraktığına dair çıkan haberler hakkında konuşan Conker, “Oyunculuğu bırakmadım. Dinlenme arası verdim. Şu an okuyorum. Tekrar bir daha üniversite yapmak istedim. Mimari restorasyon okuyorum ben mimarlık bölümü. Zor da bir bölüm, çok vaktimi aldı ama bana çok iyi geldi” dedi.

"UYGUN BİR SENARYO GELİRSE DEVAM EDERİM"

Muhabirlerin “Oynadığınız dönem dizisi ile bir ilgisi var mı bu bölümü seçmenizin?” sorusuna Conker, “Onunla bir ilgisi yok, uzun zamandır istiyordum. İlgim vardı. Bir de çok uzun süredir setteydim, başka bir şey yapmak istedim ve tekrar üniversite okumaya başladım. Önümüzdeki sene de bakacağım, eğer uygun bir senaryo gelirse devam ederim. Okulu daha bitirmedim bir senem daha var” dedikten sonra alışveriş yapmaya devam etti. �

Özlem Conker: Oyunculuğu bırakmadım

DHA

Anahtar Kelimeler:
OyunculukÖzlem Conker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24